Honki_Ponki Keremceylan inşallah yaa ben gecen sene bu kadar azimli degildim valla sadece yürüyüş yapıyordum ama makarnalar börekler ohh gidiyordu tabi kilo verdim di ama işte dengeli ve düzenli yemek şart valla onu. Anladım ben şimdi düzenli yiyorum
Keremceylan Honki_Ponki Bende öyle sürekli diyete spora başlıyorum ama devamı gelmiyo bi türlü şuan 87 kiloyum bi 65,70 olmam lazım çok sıkıldım artık bu durumdan eşimde sürekli zayıfla diyi iyice pisikolejim bozuluyo yaza fit girmek istiyorum artik
Honki_Ponki Mehmetereninannesi ekle benide ramazan postuna kuzum azim lenek yoksa top gibi dolaşcaz ortalarda ben b 8 kilo verdim ama 5 kilo vermem lazım daha kendimi ama sayıyı ikiye de çıkarta bilirim benlim 😁🤭
Honki_Ponki Keremceylan bak sen şöyle yap 16/⁸ saat aralıklı oruç tutarsan kilo verirsin bence bunun yanında ödem suları içtinmi fıstık gibi hatun olursun 1ý.20dk spor bile yapsan sabah klkınca birde beslenmende degiliklik yaptınmı kolay aslında diyetin ve zayıflamam 12 de kahvaltı yap 3.4 gibi ara ögün ye o aralarda da 1 litre su bir litrede ödem suyu yptınmı 2 litreyi tmmlarsın bence yeşil çay tüket 2 defa tarçınlı hindistan cevizli kahve de içtinmi. Bence verirsin kilonu sende iraden varsa kolay bence yagıda azalt ben artık az yaglı yemekler yapıyorum kendime bir kepce koyarım genelde üç kasık salata bir küçük kasede yogurt yerim yemegin ardındanda sodamı içerim midem doymuş oluyor akşam ları bence basara bilirsin kadınların gücü başarmak 💪🏻
Honki_Ponki Keremceylan birde istersen sadece salata ve yogurt yiyerekte beslenebilirsin mesela bugdaylı veyada siyez bulgurlu salata yiyerek. Bence bu sekşlde başla akşam yemekten sonra emin ol acıkma olmuycak sabahına farkı görüceksin kendine
Mevaseray_prensesinannesiiii Mehmetereninannesi ben inşallah basaracagim diye düşünüyorum biliyorum çok zorlanacam bebekle ama olsun almak kolay vermek çok zor oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🤲
Keremceylan Honki_Ponki Ya iki gündür diyet yapıyorum daha spora başlayamadım zaten ramazan geldi 14,,15 saat aç kalıcam iftardada yememe dikkat edip yemekten sonra spor yaptımmi olur bence tek şey kesinlikle diyeti bozmamam lazım yoksa kaliyo
busra_tarkan_47 Mehmetereninannesi ben varım. Yaşasın güçlü kadinlarrrr 70.300 hedef kilom 65 olmak insallah
Honki_Ponki busra_tarkan_47 olursun kız ben 1 ay önce 72 idim valla şuan 64 düm benimde hedef kilom 65di ama baktım zayıflama var 60 yada 57 olmak istiyorum şimdide beynimde🤣🤣