Mehmetereninannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zaten Leslie evde yürüyüş spor anlamına geçiyor yürüyüş bandında yürümek yerine liste yapabilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mehmetereninannesi Hayır alakası yok. Leslie benim için basit haraket sadece. Beni koşu bandı kadar yormuyor, ksou bandında harcadığım eforu hiç desteklemiyor.
Toprak-hira59 Mehmetereninannesi benide yazın benideee 😅 rakipleserek yaparsak basarabiliriz bence. Yoksa ben 2 gun yapar 3 gun bırakırım 😂🤣
Mehmetereninannesi Bhra 40 dakika yapacağız iftardan sonra ne zaman istersen yapabilirsin savura kadar vaktin var sonuçta
Mehmetereninannesi Irmakefe Farketmez ben oruç tutacağım için zorlanırım diye bir çok kişi zorlanır diye iftar sonrası dedim
Toprak-hira59 Mehmetereninannesi ya hani şey oluyor ya şu 3 kilo vermis bende yaparim gecerim hatta felan diye daha cok hirs yapiyor insan esimi surekli gaza getirmeye calisiyorum basladigimiz gun ben cok yoruldum deyipte bırakıyor halbuki benle yarışsa yaza ikimizde fit gricez ama nerdee 😂😂
Nik_mik_yok Sahura 1 saat kala kalkıp yapmak daha mantıklı sanki. Yemek sonrası zor olur bence . Hem ev ahalisi de uyuyo olur rahat yaparız