Queenhurrem_23 jansucan çok güzel 😍 bide ayran yap. Kız canım ayran çekiyor bugün herkese yap diyorum 🤭😅afiyet olsun 😘
Aselinannesii6 Queenhurrem_23 mercimek çorbası pırasa yemeği Sulu köfte bulgur pilavı 👌🏻Bizimki kalabalık menü allah bereket versin 🥳
Deletedmom_22 Queenhurrem_23 ben bulgur pilavının yanına tavuk yapıyorum. tavuğun Kanadını mesela fırında kızarttım geçen. Bizde ise bugün hazır mantı 😁🤭 eşim istedi
Queenhurrem_23 Deletedmom_22 afiyet olsun canım benim 😍 tavuk dün yapmıştım o yüzden bugün hafif olsun dedim 😅😅💙
Tweetyy mucizem3006 kuru fasulye oyyyyy tadını unutcam artik nasil ozledimmmmm. 3 ay 7 gunluk bebisim daha cesaret edemedim yemeye. Benim yerime ekmek ban 😁🥲
Glsn7581 Ayran çorbası yapabildim sadece bebeğim huzursuz ateşlendi hafif . makarna yapsam karbonhidratlar🤦🏻♀️ bilmiyorum
Queenhurrem_23 Vlns ben tavuk çorba yapınca yanına hep makarna ve salata yaparım canım. Ama sebze yemeği hiç şu an gelemedi aklıma 🤭🤭şimdiden afiyet olsun kuzum ♥️
Queenhurrem_23 Balkizlarim teşekkür ederim canım benim 😍 Oooo afiyet olsun valla miss gibi menü kuzum 😋😍😍
Vlns AnnaKurt dolmalık biber var mıdır marketlerde acaba , sorayım eşime gelirken alsın da onu yapayım . Teşekkür ederim 😊
Queenhurrem_23 AntiSosyallKelebek offf offf miss valla 😋😋😋bide ayran olsa tadından yenmez 😍😍eline emeğine sağlık. Afiyet olsun kuzum ♥️
jansucan Queenhurrem_23 Ay valla ayran yapmaya üşendim dün çok iş yaptım dolandım 😅 Yoğurt yedim yanına 🤗 Sana da afiyet olsun cnm