herseySeninleguzel11 Queenhurrem_23 Akşam eşim yok evde yemekten kurtuldum da kendime ne yapsam acaba ☺️ menemen yaparım herhalde.☺️
tasyan Queenhurrem_23 Böyle başlıkları görünce kayınvalideme dua ediyorum. Sağolsun ben işten gelene kadar çocuğuma da bakıyor yemeğimizi de yapıyor..
Duyulurum Queenhurrem_23 bulgur pilavı yanına zeytinyağlı taze fasulye seviyorum ben 🧡 Ben bezelye yemeği ve pirinç pilavı yapacağım sanırım. Canım hiç istemiyor ama adettendir bir yemek yapılacak 😬
Vlns Queenhurrem_23 tavuk çorbam var , orijinal tavuk göğsü tatlım var ama yemeğim yok 🤷♀️ Sebzeli birşeyler öneren yok mu
Queenhurrem_23 Vlns ben tavuk çorba yapınca yanına hep makarna ve salata yaparım canım. Ama sebze yemeği hiç şu an gelemedi aklıma 🤭🤭şimdiden afiyet olsun kuzum ♥️
Balkizlarim Queenhurrem_23 olsun çok iyi afiyet olsun şimdiden 😁😍 Etli nohut , domatesli bulgur pilavı , havuç tarator soğan söğüş , kabak çorbası ve portakallı ıslak kurabiye ✨
Queenhurrem_23 Balkizlarim teşekkür ederim canım benim 😍 Oooo afiyet olsun valla miss gibi menü kuzum 😋😍😍
Queenhurrem_23 Ebru2022 teşekkür ederim canım benim 😍 valla en güzeli öyle yap 🥰menemen candır 😍afiyet olsun 😘
Ebru2022 Queenhurrem_23 bebek oldu olalı yemek yapamıyorum ki pasta yemek bitti ne zaman geri yapmaya başlarım bilmiyorum 😀
AntiSosyallKelebek Queenhurrem_23 Tavuk şişşler bana köfte şişler kızımla eşime 😂 Şiş,pirinç pilavı ve salata inşallah
Queenhurrem_23 AntiSosyallKelebek offf offf miss valla 😋😋😋bide ayran olsa tadından yenmez 😍😍eline emeğine sağlık. Afiyet olsun kuzum ♥️
BurcuKucuk Queenhurrem_23 benim dünkü menümdü 🤣 ben bugün de mercimek çorbası, içli köfte, patates kızartması, soğan halkası, salata ve ayran yapacağım
Queenhurrem_23 jansucan çok güzel 😍 bide ayran yap. Kız canım ayran çekiyor bugün herkese yap diyorum 🤭😅afiyet olsun 😘
Aselinannesii6 Queenhurrem_23 mercimek çorbası pırasa yemeği Sulu köfte bulgur pilavı 👌🏻Bizimki kalabalık menü allah bereket versin 🥳
Deletedmom_22 Queenhurrem_23 ben bulgur pilavının yanına tavuk yapıyorum. tavuğun Kanadını mesela fırında kızarttım geçen. Bizde ise bugün hazır mantı 😁🤭 eşim istedi
Queenhurrem_23 Deletedmom_22 afiyet olsun canım benim 😍 tavuk dün yapmıştım o yüzden bugün hafif olsun dedim 😅😅💙