luciferrr AntiSosyallKelebek uzun süren Bi hazsızlık kindarlk bnce bnde Bi anayım sen kimsin diye küçük düşürmek bnce saygısızca..
AntiSosyallKelebek luciferrr Kübracım şurda ekşi ekşi limon yiyip kafa dağıtıyorum germe Yani hadi iyi geceler
Deletedmom_64 AntiSosyallKelebek birseyi çok merak ediyorum birbiribiz8n isimlerini nereden biliyorsunuz dikkatimi çekti herkes herkesi tanıyor ama ben isim olarak kimseyi bilmiyorum sen hariç onunda doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum
AntiSosyallKelebek Deletedmom_64 Ne zamandır buradasın :) bu hanımın nicki kübraydı ordan biliyorum benim Adım da Gülcan
HonKiPonKiDoNiNo AntiSosyallKelebek Gulcaaaan ben ne okudum yaa anlayamadim da, bebekmi geliyorrr ???
HonKiPonKiDoNiNo AntiSosyallKelebek Aaa ben simdi o kiz sana yazinca gordum 😱 yahu İnsan instaya gobegini cekerde koyar dimi 😃🤣 Hadi bakalim saglikla gelsin oğlun 🥰
AntiSosyallKelebek Deletedmom_64 bende seni bildim ☺️ Ama bende çoğu kişinin ismini bilmiyorum 2-3 kişi nadir
AntiSosyallKelebek HonKiPonKiDoNiNo Oğlum mu 😂 o kadar eminsin Yani. Daha hazır hissetmiyorum herkese söylemeye bakalım ne zaman söylerim 😂
AntiSosyallKelebek Deletedmom_64 O kadar ağır ki anlatamam.İlk gebeliğim de prensesmişim şimdi resmen sürünüyorum asla yemek yapamıyorum ama garip bir şekilde yiyebiliyorum bak yazarken bile midem bulandı 😂
HonKiPonKiDoNiNo AntiSosyallKelebek Valla suan icimden Erkek diye gecti 🙈 saglicakla dogsunda farketmez.. isin zor Nefesle 🤣 ben suan oykunun yaninda bir bebek dusuncesinden bile korkuyorum 😃