Miyonunannesi Seymaemre-asya34 canım bn mıgros bezı kullanıyorum birde mıgros sanal marketın hemen diye bı uygulaması var ılk alısverıse 60/20 indirim yapıyo oraya bakmanı onerırım 44 adedi 65 lira ama 45 liraya gelşcek sana
Seymaemre-asya34 Miyonunannesi kullnyrm ama bez adeti azdı ilk indirim olcak ama faydalanamadim beceremedim nasıl yapacagim
Seymaemre-asya34 Miyonunannesi çok teşekkür ederim yardımıniz için Allah ne istediğinz varsa kabul eder inşallah
Miyonunannesi Seymaemre-asya34 prıma ile baslayıp molfix sleppy denedık cok fazla pısık sorunu yasadık bir senedır bu bezı kullanıyorum cok memnunum ve akrabalarımızın numarasından falan indirimli alıyoruz hep bu sekılde
Elifkskl Seymaemre-asya34 ben toptancıdan 120li baby turco yu 100 tl ye almıştım bu büyük Grosslara bakın Ankara’dayım ben burada var bir market sürekli oradan indirimli alıyorum
Seymaemre-asya34 Elifkskl uzak bana o market yol ücreti benzin pahalıya denk geleblr teşekkür ederim ama yolum düşerse bakarım tabi aklımda kalsin
Oyksn Seymaemre-asya34 lastiklerini yırtıp da kullanın o zaman iz yapmaz doktorumuz önermişti bize de 😘
Seymaemre-asya34 Oyksn çok kestim galiba binlere sizdrmisti ama numaradan değil bezden dolayı ypamis iz
Oyksn Seymaemre-asya34 getirden alıyorum sizin oralar da var mıdır bilmiyorum 100 tanesi 125 e geliyor trendyol da fln da var da daha pahalı
Vlns Seymaemre-asya34 evyapshopa bakın . Evy baby pamuk yüzeyli ve kaliteli bir bez Sleepy ve ondan asla şaşmam
Msbebek Seymaemre-asya34 migros un miniess kullanıyorum gayet.memnunum Molfix bizi pişik yaptı ön tarafı fazla pamuklu kalın geliyor bana . Prima da günlük rahatlık almıştım hep taşıyordu . Son 6-7aydir miniess gayet memnunum
Seymaemre-asya34 Msbebek bakalım deneyeceğim bayan sayesinde mıgrostan aldım ama 4 u büyükmüş 3 de okablrmis
Msbebek Seymaemre-asya34 inşallah sende memnun kalırsın bir çok kişiye önerdim hep.memnunlar ve hep Prima dan geçenler ☺️