Seymaemre-asya34 BİM inkine bakacgim yada Molfix alacağım artık çok alınca fiyatı biraz daha dusuyr adet olarak
Miyonunannesi Seymaemre-asya34 canım bn mıgros bezı kullanıyorum birde mıgros sanal marketın hemen diye bı uygulaması var ılk alısverıse 60/20 indirim yapıyo oraya bakmanı onerırım 44 adedi 65 lira ama 45 liraya gelşcek sana
Esraaltayyyyy Seymaemre-asya34 Şokun Bebeland bezi indirimdeydi bu gün 80 adet 90₺ Molfix 4 numara 82 adet 130₺ Çevrenizdeki şoklara bakın mutlaka kalanlar vardır
Eylem-d Huma_kus34 siz tanesine 1,3 vermişsiniz arkadaş tanesine 1,22 vermiş sanki bir hesap hatası var
Esraaltayyyyy Ebru223 Ben uzun zamandır kullanıyorum ama fiyatı çok artıp bez sayısı azalınca bu gün baby turco külot beze geçtim
EslemReyhan Seymaemre-asya34 bizim burda canbebenin fabrikası var ordan alıyorum çokta iyi fiyatı da 88adet 55 lira☺️
honeyybee_ Seymaemre-asya34 a101 soffio pure touch o da guzel bugun aldim 23 tanesi 36 tl(5no) 4 numara olan daha fazladir
Esraaltayyyyy elaninannesiii Bende hem güzel hem uygun olarak baby turco buldum 200 adet 300 e aldım 6 numara
Auroraa Seymaemre-asya34 bim A101 gibi kendi markaları olan bezler çok uygun ve kaliteli de. sızdırmıyor pişik de yapmıyor baya iş görüyor