kitapkurdubebeninanasi Cookie bi battaniyem karaca cift kisilik diğeri karacaninkinden kalin cift kisilik ikisini de defalarca kez düşük devirde yikadim hatta geçen hafta oğlum kakali poposuyla üstüne oturdu diye yine yikadim:)
Lynn Cookie 9 kg ve altında sıkıntı çıkıyor. Görümcem yıkadı ve makinesinin artık eskisi gibi olmadığını söylüyor. Ama bizim gelinin makinesi 9kg’lik o yıkıyor.
Mommysharkdoodoodoodoo Cookie bir kere daha verip bir daha battaniyeyi kullanmazdım sizin yerinizde olsam ya da battaniyeyi 3 kat nevresimlerdim.
Hunili Cookie o kalın battaniyeler aşırı su çekiyor ve kilo olarak ağır basıyor, tanbura zarar verirsiniz, üstelik sıkıl tıkış oluyor temizlenmiyor ki. Ha makine de ha banyonun yüzünde deterjanlı suyla ıslatılıp durulanmış.
Cookie Hunili Evet haklısınız zar zor giriyor zaten makineye yıkansada temiz olmaz , atmayayim en iyisi
Senemmm11 Cookie atmayın derim çünkü ıslandığı zaman ağırlığı 8 kiloyu geçiyor. Makinelerde ki kg çamaşırın ıslandıktan sonraki ağırlığını kastediyor. Yani ıslaklığı 8 kg gelen çamaşır yıkanabilir gibi. O yüzden battaniyeniz kalın ve çift kişilik ıslandığı zaman kaç kilo gelecek Allah bilir
Cookie Senemmm11 Bebegimm1 Evet vazgeçtim makineye atmaktan , yıkamaya göndericem Cevaplarınız için teşekkürler ☺️💕
Bebegimm1 Cookie sakın atmayin bende attim eve servisci geldi makineden dumanlar cikti meger agirliktan dolayi icindeki lastigi yakmisim servisciye bile soyleyemedim normal camasir attim dedim koca battaniye nasil attin demesin diye 🤣 Allahtan garantisi vardi uzak durun ben yikamaciya veriyorum battaniyeyi benm kide 8 kilo birde icine su alicak oyle dusunun 20 kilo olur hatta şey yapin o battaniyeyi leğene koyun islak sekilde kaldirmaya calisin çok agirlasiyor su cekince benden demesi asla atmayin