Cookie Mommysharkdoodoodoodoo Bende hep yıkamacıya gönderiyorum da zam gelmiş o yüzden makinede mi yıkasam dedim
Mommysharkdoodoodoodoo Cookie bir kere daha verip bir daha battaniyeyi kullanmazdım sizin yerinizde olsam ya da battaniyeyi 3 kat nevresimlerdim.
Cookie kitapkurdubebeninanasi Evet bende o yüzden korkuyorum , eşimde şehir dışında bozulursa ortada kalırım valla 😄
kitapkurdubebeninanasi Cookie bi battaniyem karaca cift kisilik diğeri karacaninkinden kalin cift kisilik ikisini de defalarca kez düşük devirde yikadim hatta geçen hafta oğlum kakali poposuyla üstüne oturdu diye yine yikadim:)
Lynn Cookie 9 kg ve altında sıkıntı çıkıyor. Görümcem yıkadı ve makinesinin artık eskisi gibi olmadığını söylüyor. Ama bizim gelinin makinesi 9kg’lik o yıkıyor.
Hunili Cookie o kalın battaniyeler aşırı su çekiyor ve kilo olarak ağır basıyor, tanbura zarar verirsiniz, üstelik sıkıl tıkış oluyor temizlenmiyor ki. Ha makine de ha banyonun yüzünde deterjanlı suyla ıslatılıp durulanmış.
Cookie Hunili Evet haklısınız zar zor giriyor zaten makineye yıkansada temiz olmaz , atmayayim en iyisi