Akayinannesi Ervaeneserpil nurse harveys colex kullanıyorum. 12 haftalık oğlum baya azaldı..düzenli kullanmanızı tavsiye ederim.
Cur_cun Akayinannesi canm uykusu nasıl ? Benmki de 11 haftalık ama uykusu yok uyuyamayınca da sinir oluyo çok ağlıyo ağlayınca da emmiyo aç yani beZinden belli ? Hiç yardımcı olamıyorum evladıma napabilirim bilmiyorum sütte içmiyo zorla veriyorum
Ervaeneserpil Benim anlamadığım kolik mi gaz sancısı mı var hep gece ağlıyor gündüz pek ağlamaz ve uyur
Akayinannesi Ervaeneserpil bizim ki de öyleydi 40 ina kadar. 11 de başlıyordu ağlamaya gece 2 ye kadar. Büyüdükçe atti..kolik olması için belirli şartlar vardı okumuştum bi yerde.
Zeyk Akayinannesi bizimde öyle ya cumartesi 40mız cıkıcak 11-12 gibi başlıyor 3 ie kadar ağlıyor durmuyor huzursuz sizin 40tan sonra azaldımı
Akayinannesi Zeyk evet canim azaldı gece ağlamaları yok artık.gunduz uyumuyor pek ama gece uyuyor. Demişlerdi zaten 40indan sonra baya normallesiyor diye gerçekten oldu.😁
dozturkgol Ervaeneserpil bizde yaklaşık 3 ay kullandık düzenli sabah akşam ayrıca kimyon ‘una bir tuzluya koydum her yemek tabağıma az az ekledim düzenli kullanınca çok gazımızda olmadı sabahlarıda cay yerine rezene cayı tavsiye ederim gazsız günler 😊
MasalAda Ervaeneserpil bende kullandım kızım kolik bayağı işe yaradı bizde devamlı masaj yap ayak altı ve karnına zeytin yağı ile acı elma yağını çözdür kucağında emzir hoplata hoplata böyle böye geçecek inşalalh
Egeninannesiii Ervaeneserpil geçirmiyo canıö nurse harveys , bebeğime hiç iyi gelmedi , metsil aldım ben suan gaz sıkıntımız bitti cok şükür , iyi geldi
Seqnem Zeyk 20.günden itibaren kullanıyorum. Şırınga ile 2,5 ml sabah ve akşam. 2 ay oldu. Tek çare zaman, halen sancımız var. En güzeli banyo yaptırmak. Banyo, masaj ve karın-ayak kısmını sıcak tutmak.
Akayinannesi Zeyk colex yani şurup benimki. Gün-de 4 çay kaşığı verebilirsin demişti bizim doktorumuz
Mom107 Ervaeneserpil Bize tek iyi gelen gaz ilacı oldu 4 denememizde bulduk ama bebeği biraz kabız yaptı ilk zamanlar daha sonra geçti ilaçla beraber tavsiyem karnına ve ayaklarına sıcak havlu koyun çok işe yarıyor birde 3 aydan itibaren şikayetler önemli ölçüde azalıyor
Lena Ervaeneserpil bana doktorum 1 çay kaşığı çok olur sabah ve akşam yarım çay kaşığı vermemi söyledi ama bi faydasını görmedim
Yakamoz Benim bebegime en iyi gelen Nurse Harvey’s şurup oldu. Ya iyi olacagi vardi da denk geldi ya da hakikaten etki etti bilemiyorum ama biz bayagi rahatladik. Siddetle tavsiye ederim✋🏻