bayb1 Ervaeneserpil valla yemin ediyorum al bende de o kadar uyanıkken aqlar hep cinnet qeçiricem kimsemde yok yanımda kafayı yemek üzereyim bize sap simplex verdi dk oda tam qeçirmedi illa müdahale etmen qerekiyo sana verdiğini iyi diye duydum ben bundan sonra onu denicem size iyi qeldimi
Ervaeneserpil bayb1 valla gece olunca korkuyorum şimdi uyuyor enerji topluypr gece için bende silahlarımı hazırlım dedim uyanmadan😀
bayb1 Ervaeneserpil 😂👏🏻 Allah seni ya sende uyusaydın bari biraz arasını almak için ben öyle yaptım valla buqün 3 saat beraber uyuduk bakalım qece napçaz banyo yaptrcm masaj filan yapçm belki uyur diye ümid ediyorum
Lena Ervaeneserpil bana doktorum 1 çay kaşığı çok olur sabah ve akşam yarım çay kaşığı vermemi söyledi ama bi faydasını görmedim
Cur_cun Akayinannesi canm uykusu nasıl ? Benmki de 11 haftalık ama uykusu yok uyuyamayınca da sinir oluyo çok ağlıyo ağlayınca da emmiyo aç yani beZinden belli ? Hiç yardımcı olamıyorum evladıma napabilirim bilmiyorum sütte içmiyo zorla veriyorum
Akayinannesi Cur_cun canim benimki mamayla besleniyor.gündüz uykusu bizde de yok hiç. 15 20 dk. O da kucağımda. Yatağına koydugumda uyanıyor.ama gece iyi uyuyor. 2 kez falan kalkıyor. Süt dediğin mama mi içmiyor. Aç kalıyorsa ondan ağlıyordur
Merveedd Ervaeneserpil süper bişi sab simplex ile birlikte kullanıyorum alttan patır patır bir bebek bu kadar patırlatamaz diyorum o kadar gazın ne işi var diyorum😂
Seqnem Merveedd ben ve arkadaşım denedik, bebeğimiz çığlık çığlığa sancı çekti, gazı kokulu oldu. 2.gün bıraktık. Bize yaramadı.
MasalAda Seqnem tek başına kullanılması önerilmiyor ama zeytin yağı yada badem yağı ile çözdürülerek kullanılırsa bi sakınca görmüyorlar
Seqnem Zeyk 20.günden itibaren kullanıyorum. Şırınga ile 2,5 ml sabah ve akşam. 2 ay oldu. Tek çare zaman, halen sancımız var. En güzeli banyo yaptırmak. Banyo, masaj ve karın-ayak kısmını sıcak tutmak.
Merveedd Seqnem her bebek bir değil malesef arkadaşta deneyerek bulacak uygunu hepimizde olduğu gibi😊
Hira Ervaeneserpil butun gaz ilaclarini dedim hic biri fayda etmedi 2 aydir bunu kullaniyorum gaz sorunumuz kalmadi allaha şukur
Cur_cun Akayinannesi yok canm anne sütü alıyor ama hep uyanıyor hep yani bi çözüm bulamadım ne yapmam gerektiğini bilmiyoeum hem psikolojik hem fiziksel olarak çok yoruldum😔
Akayinannesi Zeyk colex yani şurup benimki. Gün-de 4 çay kaşığı verebilirsin demişti bizim doktorumuz
Akayinannesi Cur_cun öyle öyle büyücekler. Ben de çok yoruluyorum. Ama gece de uyumuyor seninki heralde