Aezgi Kara3773 ay benim oğlum 15 aylık hastası arabanın sürmüyo ucuyo adeta😂😂 hala yürüyemediği icin arabayla gidiyo her yere cok iyi kurtarıcı anneme bile giderken yanıma alıyorum kesin al😂
masal2323 Ysftlh bana ulaşın mutlaka 🙏🏻 Ağrılarınız doğumdan önce mi vardı sonra mı bu önemli ağrılar kalça da mı nerde bu da önemli
OncedenGurme Kara3773 1 ay önce aldım fiyatını hatırlamıyorum. Çok severek biniyor. Hem de 19 aylık 🥲 dışarı çıkarmadık hiç ama nasıl bağlantı kurduysa dışarı çıkarken yanına almak istiyor. Havalar ısınınca yanımıza alıp çıkacağız taşıması da kolay, hafif
Deletedmom27337 Kara3773 yürümeye başlamadan aldım bn beceremedi. Yürüneye başlayınca yeni yeni ittirmeye başladı oturduğunda ileri gidebiliyor.
Kimkibu Kara3773 kızım 10 aylık bastan bir iki oturdu üstüne şimdi yan çevirip tekerlekleriyle oynuyor üstüne oturtmaya kalkıncada ağlıyor yani bizimki pek sevemedi ileride severmi tabi bilemiykrum ama sanmıyorum
Kara3773 Kimkibu bende dün bebek magazasina gidince orada gördüm istediğim arabayı ama gerçekten bayaaa küçük eşimde çocuk buna nasıl binicek buna 100 lira verecegimize akülü araba alırız dedi bende vazgeçtim çünku o kadar minik bişey beklemiyordum 😄
Kimkibu Kara3773 ben almamıştım allahtan kız kardesimin vardu birtane daha hediye gelmiş onu vermişti bize alsaydım acırdım verdiğim paraya🙈 tekerlekleriyle oynamaktan baska bisi yapmadı cünkü cok gerekli oldugunu düşünmüyorum tabi belki başka bebekler sever ama
Minis Fisher price in var bizde, biniyorum direksiyona da kızımı oturtuyorum ikimizi de taşıyor 😂 ama kızım kendi çok az oynuyor çok sevdiği bi oyuncak değil
manicurist Kara3773 Biz e bebekten 300 e aldık yeni sağlam birşey istiyorsan chicco da var ama oda hantal gibi ağır oda evde var bende arkadaşım vermişti ondan korktu mesela kızım kullanmadik eşim yeni aldı bu aldığımız hafif arkasına orta boylarda sulugu var ağırlık versin diye dengede dursun diyede araba şuan 1 yasında ve kendi tek başına yürüyor onunla sağa sola dönmeyi henüz bilmiyor tabi😀
Kara3773 manicurist yok 300 falan etmez tabi aldığınız nasıl bişey bilmiyorum ama benim bildiklerim etmez akülü araba almaya karar verdik bizde zaten
manicurist Kara3773 kaç aylık bebeginiz e bebekten aldığım iyi plastik ama sağlam dediğim gibi chicconunki daha sağlam sert plastikten yapılmış onu taşıyamadı kızım eğer yürümüyorsa akülü araba değilde ilk arabamm alsanız daha iyi olur benim fikrim yine de siz bilirsiniz kendini geliştirir yürüme konusunda akülü arabalar daha pahalı