sokomel çok haklısınız👏👏 doktorlar “ebeveynliği televizyona yaptırmayın kendiniz yapın” derken tam olarak bunlardan bahsediyor bence. Bilimsel olarak zararı kanıtlanmış bazı şeyler için ben yapıyorum bir şey olmuyor diye tavsiye verilmesini aklım almıyor. Ben 5 yaşındaki çocuğuma sigara içirdim bir şey olmadı sen de yapabilirsinle aynı şey bence tavsiye vermek. Burda insanlar eğitimlerden eğitimlere koşturuyor çok pişmanım ekran için aylardır kestik ve düZeltmeye çalışıyoruz diye. Doktorlar yasak diyor buna rağmen nasıl tavsiye verilebilir ya? Bir de yalnız bakıyorum lafı var, ben de yalnız bakıyorum ne bir arkadaşım ne ailem var oturduğum şehirde. Ne alaka yani kimle bakacaktık? Çoğunun da eşleri akşam evde olur benim eşimin çalışma saatleri de bu şekilde değil. Neyse tutamadım kendimi. Deseler ki ben izletiyorum evet yanlış biliyorum ama dayanamıyorum üzülüyorum ama iZletiyorum ona okeyim bak zararını biliyodur göze almıştır saygı duyarım. Ama bilimsel bir şeye inanmayıp amannnnn ben yaptım bir şey olmadı sen de yap demek cahilliktir. Bu devirde de cahil olmak çok çok zor teknoloji çağında.