Ezgi53 Uyku saatleri ve benim çalışmadığım süre dışında sürekli dışarıdayız hava durumu etki etmiyor. Doğduğu günden beri yağmur, kar, soğuk hava vs dışarı çıkmamıza engel olmadı. Araba koltuğuna bağlayorum şarkılar dinleye dinleye sahil turu yapıyoruz. Montunu giydirip slinge koyuyorum o şekilde de yürüyüşümüzü yapıp işlerimi hallediyoruz. Gerekli önlemi aldıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bende kar içinde büyümüşüm. Soğuğun hasta edeceğine inanmayan bir aile geleneğimiz var 😄 Hastalık ve alerji zamanı olduğu için sıcak havalardan ve yaz mevsiminden daha çok çekinirim. Şuan 4 aylık, her gün bir gezme rutinimiz olduğu için en iyi etkinliğin çevreyle iletişime geçme olduğunu düşünüyorum. O yüzden evde fazla aktif olarak etkinlik yaptırmıyorum. Bolca kitap okuyorum. Hışırtılı etkinlik kitaplarına baktırıyorum. Zaten gezme faslından sonra evde biraz daha durgun etkinlikler onu daha kolay dinlenme moduna sokuyor. Akraba ziyaretimiz pek yok. Ona vaktim de yok maalesef evden çalışıyorum, gidip oturup bir çay içmek için bile 2 gün önceden plan yapmam lazım. Elimde bir proje olmadığında da uyuyorum ne yalan söyleyeyim 😄