Ezgi53 7aydan selam olsun 💃 pandemi nedeniyle evdeyiz kimseyi görmüyoruz ara sıra babaanne-anneanne o kadarcık artık etrafı keşfetmek istiyor evde oyalamak güçleşiyor gün içinde kitap okuyorum, şarkı söylüyorum, oyuncaklarıyla oynatıyorum dönüşümlü olarak önüne gün içinde farklı 2 3 oyuncak koyuyorum sıkılmasın hepsinden bir anda diye dışarı pek çıkamıyoruz havalardan dolayı birde binamda asansör yok bebek arabasını indirip yukarı çıkarmak mesele bir kaç kere çıktım ama yoruluyorum gittiğimden keyif almıyorum çünkü kaç kat traveli indir çıkar bebekle birde çantası vs derken zor yani kanguru alacağım havalar şuan soğuk ama ısınınca gün aşırı çıkarmayı düşündüm planım şu sabah ilk uykudan uyanınca kitap oku, şarkı söyle, oyuncaklarla vakit geçir, kahvaltı yaptır sonra ilk uyku uykudan uyanınca ara öğün yaptır bir meyve ya da meyveli yoğurt hazırlaması vakit almayan pratik bir şey yani sonrasındaki üstünü giydir dışarı çıkıp yürüyüş yap parka git hava aldırmak maksatım sonra eve dön 2. Uyku uykudan uyanınca da işte yine kitapla, oyuncakla vakit geçirmece yemeğini hazırlama vs derken eşim gelir onla vakit geçirmesi gece uykusu… Gün aşırı diyorum şimdilik çıkmadığım diğer günlerde de dışarı çıkardığım o saate evde oyalayıcı etkinlikler yaptırmak istiyorum motor gelişimine yönelik malzeme almam lazım şuan pek yapamıyoruz evde malzemem yok hem de desteksiz oturmaya da iyice alışır daha rahat yapar 1gün dışarı 1 gün evde etkinlik diye düşündüm yani pazar günü de baba evde onla gezmeye 💃 umarım uygulamaya geçer havalarda en geç 1 aya kalmaz ısınır hatta Nisan ayı girsin değişir diye düşünüyorum ümidim kanguruyu sevmesi yoksa işim zorlaşır kanguru arıyorum şimdi birde ne gibi etkinlikler yapabilirim evde malzeme bakıyorum