Lulemom üzülme benimde bebeğim 5. Ayda hasta oldu bronşit hiç kilo alamadı 6. Ay 400 gram 7.-8. Aylar toplamı 100 gram iki ay toplamı sen düşün normal bu bende üzülüyorum kilo almıyor diye ama bak 15-20 gündür böyle yapıyorum iki kilo aldı 400 gram almış 15 gündür söyleyeyim sende yap sabah uyanınca yoğurt ceviz bebe bisküvisi organik keçi boynuzu pekmezli aldım ben onu karıştırıp veriyorum kabızlığı yoksa muz ben 2 gün muz katıp 2 gün ara veriyorum kabız oluyor hemen benimkisi sonra kahvaltıyı yaparken mutlaka yanınızda olsun eline bütün peynir yumurta falan verin yemezse de hepsini karıştırıp krep pankek gibi yapabilirsiniz ben krepin içine yumurta O yoğurt peynir eziyorum ve zeytin ezmesi içine katıyorum seviyor yiyor öğleye meyve püresi bazen eline veriyorum hem dişini de kaşısın diye akşam yemeği mutlaka çorba yapıyorum ve yemekleri de çorbanın içine ezip veriyorum gece de sabahki yoğurt genelde kalıyor yatmadan sabah cevizli büskivili yoğurdu veriyorum ve emzirip uyutuyorum zaten baya da emiyor 1-2 saatte bir sizde deneyin inşallah kilo alır ve en önemlisi az az sık sık o deneyin miktarı hangi kitapta yazarsa değil bebeğiniz ne kadar isterse benimki yüzünü çevirince ben vermeyi bırakıyorum 1-2 saat sonra tekrar deniyorum ve yiyor yine böyle deneyin sizde ilahi bir çay bardağı değil bebek kendi belirler siz sık sık verin başını çevirince zorlamayın