denizyildizi__ ikiogulannesiii maşallah baya da varmış ,bu fiyat yavrusunun satış fiyatı mı. Muhabbet kuşları ne kadar .
ikiogulannesiii denizyildizi__ yavru fiyatları evet. Muhabbet kuşları da cinsine göre bizde 100 tl den basliyor 250 ye kadar var .
Senemmm11 denizyildizi__ benim üst kat komşumun var sultan papağanı. Güzel bakıyorlar. Küçük kızı çok seviyor 2 yaşını biraz geçkin. Eliyle çekirdek yediriyor falan. Bakımını büyük kızı üstlenmiş ona da sorumluluk oluyor bakıyorlar yani
ikiogulannesiii annediyebiri illa ki belli eder halsiz durur gozlerini acmakta zorlanır bazı kuşların karınlarında uzunlamasına sert bir çizgi olur kuruma hastalığı demektir. İç parazit oluşabilir suyuna vitamin alıp damlatilmalı gibi gibi hasta kuş kendini belli eder alirkan dikkatli incelemek lazım
denizyildizi__ ikiogulannesiii sizce hangi kuşu almalıyım , bekarken 6 7 sene muhabbet kuşu besledim . Beraber aynı tabaktan yemek yiyorduk o derece ..
ikiogulannesiii denizyildizi__ bütçeni aşmayacaksa erkek oldugunu kesin derse satan kişi sultan papağanı oneririm.kafesi ile yemi birlikte 1000 küsur ödeme yaparsın. Muhabbet kuslarının cinsiyeti kolay belli oluyo zaten alişiksiniz hiç olmadı gene bunu alirsiniz . En fazla 350 öder cikarsiniz attığim link bizim işletme sayfamiz
tubiiik_ denizyildizi__ ben besliyorum Hala onceden oturdugumuz odaydi simdi baska odaya aldim cok bagiriyor cikmak istiyor cikincada tuyleri ucuyo
tubiiik_ denizyildizi__ muhabbet kusu alin derim papagan cekirdekte yiyo heeyer cekirdek oluyo en iyisi muhabbet derim
denizyildizi__ ikiogulannesiii muhabbet kuşlarında cins önemli mi , hani konuşturma açısından yine , papağanlardaki gibi öyle bir özelliği var mı , bizimkinin cinsiyeti neydi bilmiyorum bile , 2 sene önce öldü . Babam yavruyken almıştı , biz büyüttük
ikiogulannesiii denizyildizi__ erkek olan her kuş òğrenirse 50 kelime konuşabiliyor dişi muhabbet kuşu ise çokk ama çok ilgilenirseniz 2 kelime konuşur ben komşuma hediye etmistim dişi kuşu konuşturdu ama sadece 2 kelimeden yukarı çikmadı
scooby-doo denizyildizi__ tek alıcaksanız sürekli ilgi bekler erkek alırsanız konuşur biz 11 yıldır bakıyoruz tuvalet olayı biraz çok ama her dk yapmıyolar tabi yaptığı yeri hemen ıslak mendil ile siliyorum caqiue papağanı düşünebilirsiniz fiyatı yüksek ama çok oyuncular şimdiki hedefimiz ondan almak ☺️
Etk denizyildizi__ sultan papağan alın benim verdi hamile olunca kayınvalideme verdim kayınvalideminde var 2 tane bizde bebeğim biraz büyüdü alacagım geri konusuyor şarkı söyluyor
scooby-doo denizyildizi__ muhabbet kuşu pek bizlik değil çok ötüyorlar bıcır bıcır sürekli küçükler bide papağan daha iyi bence hem göz dolduruyor ☺️ Hemde konuşturursanız falan çok ilerleyenler var bizimki unuttu eşi var çünkü onunla ilgileniyor çok güzel mutasyonlar var fiyatta ona göre değişir tabi