Mba0806 Busem21 zeytinyagı verilirde pekmez agır gelebilir bilemedim valla bi araştırın bi internete öksürük için pekmez zeytinyağ karışımı yazınca çıkıyor
Mba0806 SeninAnnenBirMelektiYavrm internettede öksürük için bebeklere pekmez zeytinyağı yazın çıkıyor zaten canım inşallah bu sayade atlatmış olur zeytinyagı olmayanlar hakiki tereyağda olur diyorlar inşallah geçer hemencecik
Minikuzucuk SeninAnnenBirMelektiYavrm 2-3 diş sarımsağı döv ya da rendele üstünü geçecek kadar zeytinyağı koy gece yatmadan ayaklarının altına sür tek kat çorapla yatır 3-4 gün uygula. Zeytinyağı dolapta kalsın sürmeden 1 saat önce çıkar. Birde prospan şurup sabah öğle akşam 1 çay kaşığı içir. Bizim böyle geçti çok şükür 🙏🙏🙏 sonra yaz merak ederim gerçekten bizimde böyle mi geçti yoksa kendiliğinden mi diye 😬
Yaseminozklc SeninAnnenBirMelektiYavrm aktardan ak günlük alın yıkanmamis yununuz varsa yoksa pamuklada olur onu tutsuleyip bogurune koyun etkisini göreceksiniz inslalah ben 7 aylık oğluma onu yapıyorum öksürmeye başladığı zaman
adensmomm Doktora götür bizim ki de öksürüyordu herşeyi denedim olmadı bronşit oldu çocuk daha 2 buçuk aylık 4 gündür hastanedeyiz hava veriliyor sende bir an önce doktora götür
Esra26 SeninAnnenBirMelektiYavrm Doktora götürmeyi düşünüyor musunuz? Allah korusun daha da ilerlerse napacaksınız?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Esra26 götürmediğimi nerden biliyorsun?? doktordan çıkamıyoruz haftalardır gecmiyor. Ne kadar hemen yargılama peşindesiniz
Nltka Nasıl nir öksürük ? Gece yatınca mı başlıyor mesela ? Çok hareket edince mi öksürüyor. ? Bu soruların yanıtı evetse alerjik astım olabilir oğlumun ki öyleydi mesela ondan diyorum
Nltka SeninAnnenBirMelektiYavrm biz hava tedavisi + 28 günlük ilaç tedavisindeyiz şuan . Öksürüklerimiz minimum düzeyde . Bende çok çektim o öksürükten . Geceleri saatlerce öksürürdü
Esra26 SeninAnnenBirMelektiYavrm O zaman şöyle girerseniz cümleye, “doktora gittim ilaçlar kullandık ama çare bulamadım, başka öneriniz var mı” müneccim miyiz doktora gittiğiniz bilelim? Ön yargı şu hayatta en sevmediğim şeydir. Sapla samanı karıştırmayın.
adensmomm SeninAnnenBirMelektiYavrm hava makinesi alıp kullanabilirsin çok işe yarıyor inşallah bronşit olmamıştır🙏🏼💘
SeninAnnenBirMelektiYavrm adensmomm kullaniyoruz günde 4 defa ventolin 2 defa iflacort veriyorum. 3 gündür biraz rahatlama var ama geçirmedi