SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar kızım çok öksürüyor bildiğiniz kocakarı ilaci varmi etkili biz yaptık iyi geldi dediğiniz ??
elif_avc19 SeninAnnenBirMelektiYavrm sarımsak ve zeytin yağını duymuştum yapanlar öksürüğe iyi geldiğini söylüyor sarımsağı ezip içine zeytinyağı ayaklarının altına sürüyorsun birde vicks ayaklarının altına sürebilirsiniz
VERA19 SeninAnnenBirMelektiYavrm Cevizin içindeki kabuğunu kaynatıp içirin günde 1 veya 2 defa,iyi geliyor🌺
AnnaKurt SeninAnnenBirMelektiYavrm Onu ince bir yüze geçir böyle bayağı ince olsun uyuduğunda göğsüne sok sabaha azalır öksürük
Mba0806 SeninAnnenBirMelektiYavrm Benim kızım çokl agır öksürüyordu çok üzülüyordum çok şülür ki çözmünü buldum zeytinyagı içine pekmezi kaynatıp içine limon sık bir kaç damla sabah uyanır uyanmaz ver iki kaşık 3 günde eser kalmaz Allahın izniyle
Mba0806 SeninAnnenBirMelektiYavrm rica ederim dene faydasını göreceksin inşallah ben artık az bi öksürse yapıyorum anında geçiyor limon sıkmakta balgam söktürüyormuş şifa olır inşallah 🤲🏻
Mba0806 SeninAnnenBirMelektiYavrm internettede öksürük için bebeklere pekmez zeytinyağı yazın çıkıyor zaten canım inşallah bu sayade atlatmış olur zeytinyagı olmayanlar hakiki tereyağda olur diyorlar inşallah geçer hemencecik