Nltka SeninAnnenBirMelektiYavrm onceair diye 28 günlük küçük paket şaseler var uyumadan önce sütle veriyorum o aşşırı rahatlattı
Esra26 SeninAnnenBirMelektiYavrm O zaman şöyle girerseniz cümleye, “doktora gittim ilaçlar kullandık ama çare bulamadım, başka öneriniz var mı” müneccim miyiz doktora gittiğiniz bilelim? Ön yargı şu hayatta en sevmediğim şeydir. Sapla samanı karıştırmayın.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Esra26 bunu yazmak zorunda değilim. Benim aradığım sadece kür size doktora gideyimmi diye sormuyorum. sizde doktora gittin mi diye sorabilirdiniz müneccim olmaniza gerek yok
Mba0806 Esra26 Mysunshines17 evet zeytinyagı içine ğelmez kaynatıp içine limon sıkıp ılık bır şekilde sabah aç karna veriyorum
Esra26 SeninAnnenBirMelektiYavrm Allah şifa versin çocuğunuza umarım tez zamanda aradığınız kür’ü bulursunuz, saygılar
Nscaslan34 SeninAnnenBirMelektiYavrm ahlat pekmezi icince birde cevizin içindeki bölgeleri ayıran kağıt şeklinde olan çöplerini kaynatiyosunuz hiç bisey kalmıyor. Tabi öncelikle doktora götürüyorum ek olarak bunları yapıyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nscaslan34 Teşekkür ederim biri daha demiş cevizi onu deniycem. Doktorun verdiği ilaclar iyi gelmedi
Nltka SeninAnnenBirMelektiYavrm alerjik astımsa ilaç dışında alternatif tıp öksürük kesme işlemleri işe yaramayabilir. Ben çok denedim . Bu ilaçla çözüme ulaştım. Aklında olsun onceair
Derenasli SeninAnnenBirMelektiYavrm çok geçmiş olsun aynısı bizdede var. Benim sürekli kullandığım ve öksürüğe iyi gelen 1 tatlı kaşığı kadar tereyağı erit bır fincan kadarda pekmez koy içine ama yakma çok karıştır al kenara 20 aylık kızım 1 yemek kaşığından fazla veriyorum her oksurdugunde başlayınca tekrar ver.