Balteknem Merhaba hanımlar aramizda kullanıp memnun kalan var mi birde beden seçiminizi nasıl yaptınız başka marka önerisi olanlar kullanıp memnun kalanlar önerinizi açığım
Merve0694 Balteknem yanına kullandım gayet memnun kaldım beden tablosu üstünde yazıyor ona göre alın asla esneme yapmıyor
Yigithamzamom Balteknem ben aldım a inanın değmez bence o kadar göğüs kafeslerinize baskı yapıyor ki bence hiç sağlık değil ben 170 TL ye almıştım
Nehirgizen Balteknem ben kullanandım hala da kullanıyorum bir l xl giyecekken m l aldım kendime çok zor girdim ama 1 hafta içinde şekil aldı zaten ve 25 kiloya veda ettim bu yöntemle çok memnunum
Balteknem gzm_42 tiftiklenme yapıyor yazıyor yorumlarda çok toz tutuyormuş memnunlar ama toz pislik toplamazsida iyi birşey değil
gzm_42 Balteknem ya tabi orası öyle toz pislik toplaması iyi bişey değil ama kuzenim bu konu hakkında hicbirsey demedi deseydi zaten bende yazardım dediğini diyorum bende canım 🥰 bende de var tayt ama korse tayt değil termal tayt var çayıyla birlikte 1 hafta da 5 kilo vermiştim ben
Merve0694 Balteknem hayır tüylenme kesinlikle yok zaten kumaşı latex gibi çok kalın ve kaliteli deneyebilirsiniz
Merve0694 Balteknem yamuna dan bahsediyoruz demi ben yamuna için yazdım 😂😂😂 onun yorumlarına da bakın
gzm_42 Ay_mira valla canım ben o zamanlar termal tayt ve çayını aldığımda yalan olmasın 340 TL mi geçmiş gün pek hatırlamıyorum böyleydi galiba ya ama şuan illa ki yükselmiştir