gzm_42 Ay_mira valla canım ben o zamanlar termal tayt ve çayını aldığımda yalan olmasın 340 TL mi geçmiş gün pek hatırlamıyorum böyleydi galiba ya ama şuan illa ki yükselmiştir
Yigithamzamom Balteknem ben aldım a inanın değmez bence o kadar göğüs kafeslerinize baskı yapıyor ki bence hiç sağlık değil ben 170 TL ye almıştım
Balteknem Yigithamzamom allah allah küçük beden aldınız heralde ben almadım şuan kendilihlginden kilo veriyorum çocuklarla
Yigithamzamom Balteknem zaten kilom 60 sordum onlar sizin kilonuza bu beden olur dediler biraz hamilelik göbeğim için aldım ama kaburgalarim bile iç içe geçiyor valla bana sağlıksız gledi belki de bendedir sorun😂
Ay_mira Balteknem 3 gündür kullanıyorum öyle bi sorunu yok gayet iyi bnce cok kullanışlı tavsiye ederim😊
Nehirgizen Balteknem ben kullanandım hala da kullanıyorum bir l xl giyecekken m l aldım kendime çok zor girdim ama 1 hafta içinde şekil aldı zaten ve 25 kiloya veda ettim bu yöntemle çok memnunum
Htcsnc Nehirgizen şulemsinin taytından mı bahsediyorsunuz acaba. Diyet yaparak mı verdiniz 25 kiloyu yoksa sadece taytla mı
Zeynep_YAYLA03 Nehirgizen Ne kadar sürede acaba bilgi verirmisiniz yemek tarzınızı degistirdiniz mi bu dönemde
Nehirgizen Htcsnc tabi taytı giyince mide de baskı hissediyorsunuz zaten çok fazla yedirmiyor birde taytı aldığım da 3 ay önce doğum yapmıştım çok terliyordum hepsi bir oldu işte ama tayt giydiğin de gerçekten 2 beden toparlıyor
Nehirgizen Zeynep_YAYLA03 porsiyonlarımı azalttım tabi ki ama açta kalmadım 2,5 3 ay gibi bir sürede verdim hemen hemen sabah kalkar kalkmaz giydim 6 7 saat DÜZENLİ kullanım yaptım hergün hatta daha fazla kullandım ve en önemlisi günlük 3 4 litre su tükettim
Makbulesyrn Kızlar bende çok oldu northex alalı ama bir türlü kilo veremedim kumaşı falan çok güzel asla esneme yapmıyor göbeğimi çok güzel toparlıyor ama diyet yapmadığım için kilo veremedim midemede hakim olamiyorum sürekli biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum 🤦