Kalimbanne GericekilmeKorunmaDegill ben hala toplamiyorum bazen 🥲 keşke bana da yuklense o özellik bir de pratik olamıyorum hala keşke olabilsem 😁
Kalimbanne JackDaniels Yemek yedirirken ağız oynamasıyla çok dalga geçyordum. Şimdi bende sanki kendim yiyor gibi ağzımı oynatıyorum Ahahah bunu ben de yapıyorum siz söyleyince hatırladım 🤣
GericekilmeKorunmaDegill Kalimbanne yani aksamki bulasıklar neyse de pratiklik icin aynı seyindiyemem bence buraki annelerden tüyo al inan isine yarar☺️
Birdunyabircennetannesi Kalimbanne Sabır taşı oldum 😅 Uykusuzluktan ölünmüyormuş onu anladım 😅 Bir gülüşüyle cenneti gösteriyormuş ❤️
endoplazmikretikulumiste Kalimbanne hamileylen zaten koku duyum çok iyiydi dahada iyi oldu av köpeğine dönüştüm 😄 anne olunca da kollarımın aslında ne kadar kuvvetli olduğunu farlettim . Pışşşş pışşşş pışşşş💪🏻💪🏻💪🏻
MoRella Kalimbanne Herşeye ağlar oldum. Özellikle çocuklarla ilgili olup olmadık şeylere duygulanıp ağlıyorum 😥
Kalimbanne MoRella evet hele o çocuk erkekse (oğlum olduğu için yanlış anlasilmasin yerine koyup iyice ağlıyorum)
Sanisko MoRella ilk çocuğumda ben de öyleydim , haberlere bakıp bakıp ağlardım . İçeriği çocuklu olanlara
Yaduuu Kalimbanne çok daha duyarlı olmaya başladım ben özellikle çocuk konusunda. Hemen ağlıyorum bir çocuk ölümüne , acısına, hastalığına. Hele ölüm haberlerinde günlerce yas tutuyorum içimde. Haber falan izlemiyorum anca politika tartışmaları.
TosbiginnnAnnesii Kalimbanne pimpirikli oldum 😧 yuzunce bısey cıksa acaba alerjımı , kakasını bıgun yapmasa acaba kabızmı ? Sureklı uyumadan dursa aglasa acaa acabaaa acabaaa dıye dıye kafamda kuruyorum 😵💫
TosbiginnnAnnesii Kalimbanne daha bebiş 2 aylık ama o ateş dönemlerinde herhalde hastaneyi eve yıkarım ehehehe