idilolo Kalimbanne koku, kaka mı yaptı beş metre öteden alıyorum kokuyu, ses, kulaklarım anten, ağlamasını hemen duyuyorum, refleksler düşmek üzere pat hemen atılıyorum.
[silindi] Kalimbanne çokkk ağır hareket ederdim yapım böyle yürüyüşüm Bile ağır. Bi işi yapmam epey zamanımı alırdı yorulurdum falan şimdi 1 yaş bebekle bütün evi elden geçiriyorum yemeği temizliği bakımı evi çekip çevirme falan ya diyorum ben çocuktan önce nasıl bi hayat yaşamışım yemekten sonra tabağı makinaya atmak zahmetli gelirdi şimdi aynı işi her gün defalarca yapıyorum .
Aysin3838 Kalimbanne anne olunca adeta bir kaplan gibi oldum . Hislerim çok kuvvetlendi tehlikeyi anında seziyorum engel oluyorum . Hastalanmaya başladıklarını anlıyorum hemen . Önceden aşırı sinirli biriydim sinir hastasıydim adeta çocuklarım olunca sinir bitti gitti
Derya2867 Kalimbanne gece top atsalar uyanmazdım 2 aydır ufak bir miiikkk sesine zımba gibi kalkıyorum
delirmeceler Kalimbanne bende sadece uykum seyreldi en ufak sese kalkıyorum onun dışında bişeyim değişmedi
Lavantakokusuuu Kalimbanne kurban olurum anneeem güncellemesi geldi 😂😂😂😂 severken hep bu cümleyi kuruyorum artık 😂😂😂🙈 refleks olarak evet bende daha hızlı şekilde yakalayıp tutuyorum, çok acayip 🤔😂
Liyamomyy Lavantakokusuuu bende aynı hattaaa o gün acaba çocuk ismini annemmm mi sanıyor diye düşünmedim değil isminden çok annem diorum çünkü😂😂
Alinabebek Deletedmom5284 off evet sürekli kafamda senaryolar üretiyorum bende herşeyini düşünmeye dikkat etmeye çalışıyorum, her anım herşey bebeğimle ilgili.
Sarigul Kalimbanne ıh dese uyanma potansiyeli, etrafı net görüp idrak edebilme, hamilelikte gelen gerizekalılık hissinin yerini zekilik hissi alması, özlem katsayısının artmasıyla birlikte uyurken bile oğlumu özleme vs daha çok var da oğlum ağlıyo hadi bayyyy 😁😁
Liyamomyy Kalimbanne bende sabır guncelliyorum vala bayaa guncellenmeye devam edior umarım dahada güncellenir anayizz bizzz anaaaa diye bağırdım geliyor
Banaannede Kalimbanne benim de sakarlığım gitti. Aileler tanışırken eşimin ailesi bize gelmişti kıçımla dünyaları devirmiştim. Şimdi o sakar ama gururlu kız büyüdü 😂
Banaannede Kalimbanne benim de sakarlığım gitti. Aileler tanışırken eşimin ailesi bize gelmişti kıçımla dünyaları devirmiştim. Şimdi o sakar ama gururlu kız büyüdü 😂
EsilaMiracAyaz_Moms Kalimbanne Tıpatıp aynıları.. Özellikle aklıma gelen başıma geliyor kısmı. Örnek ben odada bişey yapıyorum mesela tak o anda karpuz kabuğu giriveriyor aklıma. Bak şimdi biri bi yerden düşçek ya da kafasını vurcak diye o anda oluveriyor. İçgüdüsü gelişmiş oluyor galiba. Bide bırakıp bi yere gidince (markete falan) eve dönene kadar aklım evde kalıyor. Acaba ben yokkende bişey olmuş mudur diye..
Kalimbanne EsilaMiracAyaz_Moms evet aglayacaği zaman göğüslerim sizlardi lohusayken belki tesadüf ama 😁