Tky58 EsmaGnc evet evet bunu da sormuş eşim telefon açtı bana tam yerini tarif edince kalkan dışında bişi vermiş yine aventin
Beren Tky58 8 9 tane ayva cekirdegini cay bardagina koy uzerine su cay koyar gbi doldur dolaba koy 3 4 saate jellenir hep dolapta beklesin
bayb1 Tky58 kalkan öneririm bende ama memelerinin kuru kalmamasını saqlamalısın hep nemli durmalı hakiki zeytinyaqı sürebilrsn silmenede qerek kalmaz cnm
ZeySa Benim de ilk 2haftam kabus gibiydi doğumu unutmuş gögüs yaram için ağlıyodum🙈 Kim ne söylese onu yapayım ki hemen geçsin istiyodum gogsumu sağdım,zeytinyağı kullandım,sütümle nemlendirdim en son kendimi emzirirken çığlık çığlığa ağlayarak buldum🙈 Lansinoh krem ve gögüs kalkanı kullandım gögüs nemlenip hiçbir yere değmediği için iyileşmesi çabuk oldu.hamile olan arkadaşlarıma önceliğiniz o olsun diyorum ben çektim başkaları çekmesin😬
cokcocuklu ZeySa göğüs ucunun kalkana değmesi normal mi kıyafete değmesin diye kalkan kullaniyorum ama bu seferde kalkana değiyor krem oraya sürülüyor böyle olması normalde mi
defneninannesi10 Tky58 cnm kremler fayda etmiyor kantoron sur iyi geliyor ayrıca aklınızda bulunsn ilk doğum yaptıgnzda bebegi emzirmeden önce goguslerinize soğan suyunu sıkın sürün çok etkisini göreceksnz
defneninannesi10 Tky58 onu bilmiyorum cnm ben ilk dogdugumda surmuslerdi dene belki faydasını görürsün
Mila01 MERHABA BENDE COK ACI CEKTIM AGLAYA AGLAYA EMZIRDIM DENEMEDIGIM KREM VS KALMADI EN SON YENGEM TAHIN GETIRDI USTUNE CIKAN YAGINI SUREKLI SURDUM SAAT BASI EMZIRMEDEN ONCEDE HAFIF TEMIZLEDIM COK SUKUR SADECE 1 HAFTA ACI CEKTIM INSALLAH SIZLEREDE COZUM OLUR SIMDI 48 GUNLUGUZ SORUNUMUZ YOK SUKUR.
cokcocuklu EsmaGnc göğüs ucu kalkana değiyor benim bu normal mi kazaga degmesin diye kalkan aldim simdi de kalkana degiyor bu sekilde yara geçiyor mu