Ugggg yaseminnduru ins çıkar .bende daha koyu renge kaplatmayi düşünüyorum böyle çok zor açık renk kiri lekeyi kabak gibi ortaya çıkarıyor yıkanabilir kumaş ama hangi birini silcem.ek gıdaya başladım tarhana yapmıştım yemek istemedi elime bı vurdu kaşık koltuğa fırladı tam krizlik:)
Deletedmom275 yaseminnduru Bulaşık makinesi tabletini denediniz mi ? Sıcak suda eritip sildiğim hiç bir yerde leke kalmadı ☺️
Aayyssnnrr Porçözün leke çıkarıcı spreyi var denemenizi tavsiye ederim benimde halım krem rengi beyaz gibi ustune bissuru şey döküldü hep onunla çıkardım çoğu zaman hiç leke bırakmadı yani
Deletedmom0015 yaseminnduru Ya bende bebegımın kıyafetlerinden leke cıkaramıyom demır ilacı feln nasıl cıkar
Asafeymeninannesi NekwaSultan cilt lekem çıktı demedim ☺️ cilt lekesi çıkar dedim 😉 Tahmin söz konusu
yaseminnduru Ugggg badana yapılırken eşyaların üstüne poşet seriliyor ya öyle mi sersen acaba Bebişe bişeyler yedirirken 😂😂
Ugggg yaseminnduru benimkine işlemez poşet falan kabul etmez yurutece koydum vantilatorun yanına gidiyor diğer tarafa gecemiyor diye vantilatörle tartışıyor:)
ANA-HAT yaseminnduru Bulaşık makinası parlatıcısı deneyebilirsiniz. Halıdaki çay kahve lekelerine birebir ama koltuktaki kumaş boyasına etki eder mi bilmem. Bimdeki parlatıcının rengi beyaz alıp denemekte fayda var finish olanlar mavi onunla denemeyin bide o renk bırakmasın mazallah😊
yaseminnduru ANA-HAT aynen deneyelim bakalım akşama alışverişe çıkıcam burda yazılan malzemeleri alıp denicem 🙂 evet kırmızı mavi rengarenk koltuk istemiyorum 😂😂
yaseminnduru ANA-HAT tam anlamıyla çıkmasa bile yine de etki etti. Sanırım bi kaç gün üst üste silince çıkacak çok teşekkür ederim Öner’iniz için ☺️
ANA-HAT yaseminnduru Benim de beyaz halıma bir bardak kopkoyu çay dökülmüştü ne yapsam çıkmadı limondan karbonata çamaşır deterjanından leke çıkarıcıya kadar. Evde de yoktu parlatıcı ertesi gün alabildim işlemiş kurumuş çay lekesini hemen bir dökmede halletti o günden beri evden eksik etmem umarım sizde de işe yarar😅
simgesavas yaseminnduru LÉA'nin Gian yağ ve kir çözücüsü var. O tarz bir lekede denemedim ama şimdiye kadar çıkarmadığı bir leke görmedim.
nazl_10 yaseminnduru benimde krem rengi koltuğum tayttan siyah leke olmuştu makşnr parlatıcısyla çıkardım çok az beze koyup sildim çıktıı istersenz deneyin
yaseminnduru nazl_10 evde sarı parlatıcı var finish. Renksiz olanını BİM’den Almam lazım akşama alır denerim.