Asafeymeninannesi yaseminnduru öpücükte makbule geçerdi 😂 Denemedim, deneyenler olumlu sonuç elde etti
yaseminnduru Mom120 sorma ya valla yanlış anlamayacağını bilsem arayıp o pantolonu bana getir paramparça etmek istiyorum diyeceğim ama yanlış anlar kalbi kırılır diye yapamıyorum.
Papatyamm1234 Asafeymeninannesi konu açılmışken bende sormak istedim yeni doğum yaptığımda malum çok misafir vardı daha ilk günden çoçuklardan biri ayakkabı spreyi beyaz koltuğuma sıktı baya bi sıktı yani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne yaptım ne ettiysem geçmedi bi fikriniz var mı? Ne ile geçer ayakkabı boya spreyi 😣
Kucukanne Beyaz sabun rendeleyip ılık suda erit biraz da Arap sabunu ekle sil bide ardından duru suyla güzelce durula çıkar canım benim de öyle Bi lekem vardı geçen sildim çok güzel çıkardı
Ugggg yaseminnduru beş yıldır evliyim bebek olduktan sonra koltuk örtüsü kullanmak zorunda kaldım salonda ve nefret ediyorum .koltuk takımı açık renk mecburum ins çıkar insanın gözüne batıyor .
yaseminnduru Ugggg oturma odamda bende kullanıyorum örtü ama misafir odasında kullanmıyorum geldi o koltuğu buldu 😞 eğer çıkmazsa onları da örtülü kullanırım ya da kaplatırım
-Alimm- yaseminnduru çamaşırları yıkadığımız toz deterjanı sıcak suda eritip sil , hiçbirlerim kalmayacaktır 👍🏼
Ugggg yaseminnduru ins çıkar .bende daha koyu renge kaplatmayi düşünüyorum böyle çok zor açık renk kiri lekeyi kabak gibi ortaya çıkarıyor yıkanabilir kumaş ama hangi birini silcem.ek gıdaya başladım tarhana yapmıştım yemek istemedi elime bı vurdu kaşık koltuğa fırladı tam krizlik:)