goktugmom_061220 Hndiy Özel vitamin kullanıyorum. İsmi Lacmix. Alerji doktorumuz tavsiye etti. Oğlum alerjik bir bebek. Herşeyi tükemediğimiz için hem süt verimini çoğaltıyor hem de çok güzel süt yapıyor. Ayrıca saç dökülmeniz varsa onu da kesiyor 😊
yagmurbstr EsleminAnnesiiiii35 hap şeklinde ama gıda takviyesi gibi düşünebilirsiniz. Benim kesinlikle inancım yoktu, aldığımın ertesi günü ciddi artış oldu sütümde, mucize gibi bir şeydi benim için 🥰 ben ne olur ne olmaz diye günde 3 adet ile başladım, ama normalde 6 adet içiliyor, bir kaç gün sonra ben de 6 adet içmeye başladım. Mamaya ihtiyacımız git gide azaldı ve sanıyorum 1 haftanın sonunda da dolaba kaldırdık mama ekipmanlarını ve bir daha çıkarmadık :) googledan bakın, hem Farklı yorumları hem de Farklı sitelerde fiyatlarını görebilirsiniz. Ben hepsiburadadan almıştım
yagmurbstr Hndiy hap gibi şekli ama gıda takviyesi gibi düşünebilirsiniz. Cam şişede satılıyor, 250 adet var içinde. Ben hepsiburadadan almıştım, her alışveriş sitesinde ya da bu tarz ürünleri satan sitelerde mevcut. Trendyoldaki yorumlarına da bakabilirsiniz ben oradan çok etkilenmiştim açıkçası haksız değillermiş 🥰
Dorukcnannesi Hndiy bol su, uyku ve solgar b12 vitamin. Çok işe yarıyor kesinlikle denemeni tavsiye ederim
yagmurbstr Bahardda ben kilolu biriydim hep o yüzden bu konudaki etkisini bilemiyorum 😃 bir de ben şişenin yarısına gelince bıraktım içmeyi şükür sütüm yetiyor artık. Ama göbek yapsaydı da içerdim bebeğimi sadece kendi sütümle besleyebildiğim için 🌸
goktugmom_061220 Bahardda Sağdığım zaman tek göğüs dolu olduğu zaman 50-70 cc arası çıkıyor. Normalde en fazla 50 cc.
yagmurbstr Bahardda sağılan süt hiç bir zaman bebeğin emdiğini göstermediği için o şekilde kontrol etmedim açıkçası. Emzirdikten sonra bebeğimin sinyalleri ile aç olup olmadığını göZlemleyip buna göre mama veriyordum. Bu takviyeden sonra karnı doyduğu için bıraktık mamayı.
Mrvsen tubasd size bir şey diyeceğim. Gerçekten harikasınız ❤️ Tarifinizi denedim iyiki de denemişim 70 cc gelen sütüm resmen 2 katına çıktı ve hemen etki etti. Allah razı olsun yaa çok teşekkür ederim🌸
tubasd Mrvsen Allah sizdende razı olsun inşaallah şifa olsun kuzunuza.💕 rizik meselesi birazda ama cabada lazim tabii eskilerin sozlerini cok kulak ardi etmemek lazım. sizin adiniza çok sevindim🌸
Mrvsen tubasd ayrıca neler neler yaptım. Haplar vitaminler , damlalar , ısırgan otu, tahin pekmez , dere otu , sütlü çaylar, Malt içecekleri, havuç vs vs denemediğim hiçbir şey kalmamıştı umudum yeşerdi resmen 🤗
tubasd Sultan2 kisirlik bulgur belki bebeginiz kucukse gaz yapabilir haslamalik bulgur oluyor ya yoresel yemeklerde kullanilan o ismek diyorlar bizim orda ama onu bulamazsaniz onuda deneyebilirsiniz ustunr kimyon cayi icersiniz
Anneyimmmbeen Mumoslu30 başka sütü yağlandıranlar nelerdir biliyor kuşunuz ? Günde kaç ceviz mesela ?
Mumoslu30 Anneyimmmbeen kuruyemiş canım ve yağlı yogurt yağlı süt bildiklerim ogrendiklerim bunlar cevizi ben gelip gittikce yiyorum hic saymadan😀😀bazen icicem suyun icine atiyorum bekliyor iciyorum suyu cevizide yiyorum ❤️🎈
Anneyimmmbeen Mumoslu30 anladıım teşekkür ederim sütüm iyi olmasına bebeğim de dokumasına rağmen fazla kg alımı yok. Yakında dr a tekrar görüneceğiz eğer alımı yoksa mama ver der herhalde ben de o zamana kadar elimden geleni yapmaya çalışıyorum başka bir şey vermek istemiyorum
tubasd Anneyimmmbeen bir memeyi bitirtin son verdiginiz memeden baslayin sonra diger memeye gecin bir kac gun bu sekildedeneyin isterseniz kavrulmamis kuruyemis medine hurması peynir yogurt haslanmis yumurta yiyin sut yagli olacak diye sizde yersiz kilo almis olursunuz hamurisi cok yerseniz muz yiyin pekmez tahin az miktarda
Mumoslu30 Anneyimmmbeen anliyoru canım o zamn yapman gereken tek şey sütünü yaglandirman bu dediklerimi tüket bol bol ayirt etmeden ye herseyden insaAllahh yaglaninca kilo alimi olacaktir ❤️🤲🏻