withmymother Zeynep-mina12 dikkatli olmak lazım doğum kontrol hapı ile korunma yöntemi tek başına yeterli değilmiş 😓
withmymother Zeynep-mina12 deri altı implant en güvenilir yöntem demişti ebe bu çocuktan sonra onu taktıracağım. Koltuk altına yerleştiriyorlardı
withmymother Nlfrszn allah bağışlasın ❤️Sizin yaş aralığı bence en ideali. Aslında benim düşündüğümde o yaşlardı ama sürpriz oldu 🥰 sizin beneğiniz doğduğunda abla/abilik yapabilecek durumda çok tatlı ikili olurlar💕🥰
Nlfrszn withmymother ınsallah ıyı anlasırlar 😂😂 rabbımı evlatlarımıza saglıkla yasamalarını nasıp etsın
HavvaO withmymother o zaten korumuyor ki canım %100 hemde anne sütünü etkiliyor bu dönemde esinin korunması lazımdı normalde emzirme dönemi haricindeki doğum kontrol hapları mükemmel hep onla korunuyordum bebeğim olana kadar
withmymother HavvaO sütümün tadı değiştimi bilmiyorum ama sütüm vardı çok şükür. Kızım sürekli emer hatta emzik kullanmadığı için ama dediğiniz gibi hiç koruma sağlamadı 😣
withmymother Nesrincente çok teşekkür ederim aslında aklımı kurcalayan tek sorun buydu. Biberon ne bilmediği için bana da çok düşkün sürekli emiyor inş dedğiniz gibi olur benim de❤️
withmymother Maviii_balonnnn o yüzden biraz tedirgin oldum ama bugün daha iyiyim şoku atlattım ☺️ Hayırlısı olsun artık inş çok zorluk çekmem. Kızım aşırı zor bi bebekti😣