Volina Sinemisssss on yargı değil ki benim ki uyarı öyle rahatsız olur gibi söylemeyin Allah korusun imtihan eder daha çok üzülürsünüz
Sinemisssss Volina bilip , bilmeden konuşuyor sonra da hala uyardım diyorsunuz gerçekten cok garipsiniz neyse Allah bilir işini bizim haddimize değil
Svvl08 withmymother yaaa hayırlı olsun öncelikle beraber büyürler inşallah 😊 bende 2 aydır cerazette kullanıyorum ay çok korktum şu an
withmymother Svvl08 inşallah öyle olur ❤️ Benim kullandığım ilaç Desogestrel. Bu defa doğum kontrol hapına güvenmeyeceğim 😑 dikkatli olun sizde 😂
Kbrgnca Svvl08 ben hep akşamları almıştım çok nadir unuttuğumda gece aldım ve gerçekten koruyor. Sonra çok uzun süre leke şeklinde kanama yaptı bıraktım. Fark rttim ki hap cinsel isteği çok azaltıyormuş
withmymother luluuu inşallah her gün içiyordum ama saatine önem vermiyordum. Daha dikkatli olmak gerektiğini böyle tecrübe edinmiş oldum. Hayırlısı olsun artık ☺️🤩
withmymother Zeynep-mina12 dikkatli olmak lazım doğum kontrol hapı ile korunma yöntemi tek başına yeterli değilmiş 😓
withmymother Zeynep-mina12 deri altı implant en güvenilir yöntem demişti ebe bu çocuktan sonra onu taktıracağım. Koltuk altına yerleştiriyorlardı
withmymother Nlfrszn allah bağışlasın ❤️Sizin yaş aralığı bence en ideali. Aslında benim düşündüğümde o yaşlardı ama sürpriz oldu 🥰 sizin beneğiniz doğduğunda abla/abilik yapabilecek durumda çok tatlı ikili olurlar💕🥰