Yigitalp2 Tatlican benim oğlumun çoklu besin alerjisi vardı ve tekrar etti bugünlerde çok kötü mukuslu kaka yapiyir 😭😭😭
Tatlican Yigitalp2 Acaba tekrar etmemi yoksa hicmi bitmemisti.tekrar etmiyor diyen alerji uzmanı ve cok iyi bir dr .ilk seferde bizde alerji bitti sanip verdik ayni şekilde mukuslu isal oldu .sonra bu dr sayesinde diyeti bilincli bir sekilde actik .
Yigitalp2 Tatlican bitmişti 9 aylıktı alerjisi başladı iki ayda bitti şuan 2,5 yaşında aradan iki yıl geçti ve şimdi gene başladı
Yigitalp2 Tatlican merhaba oğlumun alerjisi tekrar başlamış demiştim size sizde alerji tekrarlamaz demiştiniz ben başladı diyince korkmustunuz şükür oğlumun alejisi başlamamis.normal.ishal olmuş siz korktum . Diyince aklımda.kalmis helal edin hakkınızı
Ummuscetinkaya 1234TA hayır , tetikleyen şeyler olması lazım. Mesela bal. Bizim her şeye alerjimiz var ama hepsi geçmişti bal yedik fıstık alerjimiz tetiklendi gibi
Yigitalp2 Tatlican iki gündür ağlamaktan mahvoldum çocuk ne yese mukuslu ishal buğday ürünleri ne aşırı oluyo ekmeği çok sever nasıl istiyince vermem çok üzülüyorum çok tek buğday olsa başka şeylerde var 😭😭
1234TA Yigitalp2 canım ya çok üzücü ama tek başına mukus alerji belirtisi değil ki üzme canını başka bi sorun vardır belki
1234TA Yigitalp2 ben de kaka profesörü oldum artık bi kan göreyim mukus göreyim hüngür hüngür ağlıyorum aylardır diyetteyim emeklerim boşa gidiyor diye
Ummuscetinkaya 1234TA açıkçası biz direk alıştırmıştık. Bir yere iğneyi ilk batırdığınızda acır ikincide kızarır üçüncü de kanar dördüncü de yanar beşinci de yavaş yavaş hissizleşir ve yüzüncü defa da artık orayı hissetmezsiniz alerji de böyledir işte
Yigitalp2 1234TA keşke keşke öyle olsa agalamktan helak oldum bu kadar süre sonra gene çıktı alerji oldunu biliyorum kaka da gizli kan pozitif çıktı
Yigitalp2 1234TA ben sütten kestim iki ay oldu keske kesmeseydim bende yemeseydim sütümü icseydi o olmasaydı ben olsaydım çok zor çok
1234TA Yigitalp2 mukus basit karbonhidratlardan da olabilir protein yönünden zengin beslenin mukusun azaldığını görürsünüz inşaallah her gün mutlaka tavuk balık yumurta veya kırmızı et falan tüketmeye çalışın
Ummuscetinkaya 1234TA bizim alerji doktorumuz da çocuk doktorumuzda bununaöylesi ve ben kızımın laktozunu böyle yendim
Tatlican Yigitalp2 Aayy sağolsun valla korktum esime bile soyledim hatta oda insallh olmaz dedi nedesin.sizin adinizada cok sevindim gerçekten 🤗🤗