Misspegy Karlı soğuk bir günde sıcacık arabamızın içinde, termostaki kahvelerimizi yudumlarken etrafı izleyerek ve müzik dinleyerek yolculuk yapmaya ihtiyacım var🥺
Nurselihiranur meyaski Canım bende istiyorum ama maddi imkanlar maalesef. Bir defter yaptım bugün kendime adınıda sinir küpü koydum😂 ne geçiyosa içimden yazdım sövdüm oh pek rahatladım. Dene mutlaka. Ben sınıf öğretmeniyim çocuklarda travma oluşmaması için yazı yazdırıyorum büyük olaylardan sonra. Kendime de deniyeyim dedim işe yaradı 😂 mis gibiyim şuan meğer ne çok şey biriktirmişim😂😂😂😂
MeteNaz Gkcylmaaz geçmişi unutmaya ihtiyacım var hiçbir şeyi unutmuyorum ansızın geliyorlar birde tekrar aynı şeyleri yaşıyormuş gibi hissediyorum…
Bezelyem Gkcylmaaz az daha sabır canım. Mışıl mışıl evladımızla uyuyacağımız o günlerde gelecek inşallah
Gkcylmaaz Bezelyem dibine kadar koliği yaşamış bir anneyim 😔 çok zor ama 3. Ayda bir gün ansızın bir anda kesildi inanamamıştık ☀️ Umarım biran önce sizinde kesilir
Bezelyem Gkcylmaaz inşallah canım. Motivasyon videoları izliyorum gücümü toplamak için. Biri gelse dese keşke 1 saat bana ver hadi sen gitte yat. 🥺 birde üstüne meme reddi biberona alıştı🥺 3-4 saate bir pompa biberon yıka süt sağ 😭 uyuyacağım vakitlerde süt sağıyorum.
Gkcylmaaz Elizaninannesii doğum yaptığım günden beri hiç istediğim saatte yatıp kalkmadım bunları yapmadığım gibi birde deliksiz uyku hiç yaşamadım, hiçbir anne gibi 🥲😅