Elizaninannesii Gkcylmaaz deliksiz bir uykuya güzel bir yemek yemeye kafa dinlemeye ve güzel bir duşa ihtiyacım var 😂
Gkcylmaaz Elizaninannesii doğum yaptığım günden beri hiç istediğim saatte yatıp kalkmadım bunları yapmadığım gibi birde deliksiz uyku hiç yaşamadım, hiçbir anne gibi 🥲😅
Tamamannecim Gkcylmaaz önümde çikolata cips ve kahvem (alerjik bebe anasıyım) , elimde tv kumandam ve netflix. 💃 Gerçi o an bile telefondan bebemin fotolarına bakarken bulabilirim kendimi🤷♀️
gulse_uyak Gkcylmaaz sakin bir bebeğe,dağıtmaktan bıkmayan asi büyük ergenimin söz dinlemesine,anlayışlı yardımcı kocaya😑
Gkcylmaaz meyaski hepimiz arada yaşıyoruz bunu. Kendinizi suçlamayın lütfen. İnsan olmanın doğasında var bu. Bazen anne olmaktan bile yorulup kaçasım geliyor benim. Olur olmaz keşkelerim oluyor. Bence öyle bir şansınız varsa gidin psikoloğa. Eminim çok iyi gelecektir
Denizzz88 Gkcylmaaz ahh anneme çok ihtiyacım var hele ki bebeğim olduktan sonra bu zamanlarda daha çok hissediyorum yokluğunu 😥
Misspegy Karlı soğuk bir günde sıcacık arabamızın içinde, termostaki kahvelerimizi yudumlarken etrafı izleyerek ve müzik dinleyerek yolculuk yapmaya ihtiyacım var🥺
Nurselihiranur meyaski Canım bende istiyorum ama maddi imkanlar maalesef. Bir defter yaptım bugün kendime adınıda sinir küpü koydum😂 ne geçiyosa içimden yazdım sövdüm oh pek rahatladım. Dene mutlaka. Ben sınıf öğretmeniyim çocuklarda travma oluşmaması için yazı yazdırıyorum büyük olaylardan sonra. Kendime de deniyeyim dedim işe yaradı 😂 mis gibiyim şuan meğer ne çok şey biriktirmişim😂😂😂😂
MeteNaz Gkcylmaaz geçmişi unutmaya ihtiyacım var hiçbir şeyi unutmuyorum ansızın geliyorlar birde tekrar aynı şeyleri yaşıyormuş gibi hissediyorum…
Bezelyem Gkcylmaaz az daha sabır canım. Mışıl mışıl evladımızla uyuyacağımız o günlerde gelecek inşallah
Gkcylmaaz Bezelyem dibine kadar koliği yaşamış bir anneyim 😔 çok zor ama 3. Ayda bir gün ansızın bir anda kesildi inanamamıştık ☀️ Umarım biran önce sizinde kesilir