sonsuz17 Laden bizimde mağaza müdürü bölge sorumlusu çok zor ya gece gündüzü yok diyor eşim müdür yinede saatleri çok çok fazla hangi ildesiniz maaş bu ay ne kadar yattı
Laden sonsuz17 istanbuldayız. Bu ayı hiç bilmiyorum geçen ay 7 bine yakın yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam
FHKK Deletedmom0099 Ben bazen çıkış kapısı açık olunca ordan giriyorum yoksa sıkışıyorum haha ya da geri geri giriyorum 😂
anataraf1leoparbenim Bisracinarkartal çıkış kapısı asla dışardan açılmaz ken giriş kapısı da içerden açılmıyor Buda hırsızlık olayında çözüm olsun diye elinizde torbayla awm nin içinde gezerken ilk torbayla son torba özellikle bu kapıların köşelerinden gözetlenir ki birileri hırsızlık yapıp ortadan kaybolmasın
010719 Bisracinarkartal bim personeli olarak cevap vereyim 😄icerde ki hava sirkülasyonu bozulmasın diye malum yazın içerisi serin kişin da sıcak oldgu için kapıda sürekli açıldığı içn havayı dengelemek lazm
MinnakPanda EYEY Onemli olan markete girdiğinde sıcaklığı yada serinliği hissetmen😁 çıkarken nereye gidersen git. İster sıcak hisset ister soğuk. Zaten çıkıyon marketten alışverişini yapmışsın. Hissetsen nolur hissetmesen nolur🤣🤣🤣
Zba Deletedmom0099 ben de çıkıştan giriyorum orda kasiyerlerden rica ediyorum ya da o sırada çıkan müşteri oluyor o çıkarken giriyorum 🤣