afacanbebe Bisracinarkartal valla ben sabah ekmek getirirlermiş 2 kapı arasına koyarlarmış fırıncılar diye biliyorum.
bikerem Bisracinarkartal bebek arabasi ile gidenler zorlandin,pata kute kapilar carpilsin ya da mecbur yardim istesin diyedir herhalde
Hilalcavdar Dış kapinin anahtari anlasmali oldugu fırıncılar da oluyormuş o iki kapı arasına sabah ekmekleri bırakıyorlarmis birisi öyle demişti,ne kadar dogru bilemem 😂
Marjinal_Anne2 Deletedmom0099 ay gerçekten resmen mevzuya dalar gibi dalıyoruz 💆🏼♀️😂😂 resmen işkence
FHKK Deletedmom0099 Ben bazen çıkış kapısı açık olunca ordan giriyorum yoksa sıkışıyorum haha ya da geri geri giriyorum 😂
Ysr35Kdr Bisracinarkartal gecen benım de aklıma geldi acaba hırsızlık için mi diye dusundum geri kacarken zor olsun diye mi 😅😅😅 cok saçma ama bu geldı aklıma
MinnakPanda Cevap şu.Kış ayında İçeride ki ısı dışarı çıkmasın disaridanda içeri soğuk girmesin. Yazında aynı şekilde serinlik çıkmasın sıcak girmesin. İki kapı arasında hava dengeleniyor👍👍👍👍
sonsuz17 Laden bizimde mağaza müdürü bölge sorumlusu çok zor ya gece gündüzü yok diyor eşim müdür yinede saatleri çok çok fazla hangi ildesiniz maaş bu ay ne kadar yattı
Minikmanti Bisracinarkartal bunu internettr okumuştum nekadar doğru bılmyrm ama orası güvenlik görevlisi duru diyye tasarlanmış sanırım sonradan da vazgrçilmiş gibi bır durumdu
Deletedmom27337 Bisracinarkartal ben okumuştum sabahları ekmekçiler erken geldiği için ilk kapı açık duruyormuş galiba ekmekçiler ekmeği o araya bırakıyormuş. Yıllar önce okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum :))