Lina_21 yesim91 merhaba cnm bnde 4 ay kullandım ama cocuk büyüdükce bezden büyük tuvaleti cıkmaya başladı ve diger bezlerin arkası da orta kısmı gibiyken bu miniesin bezinin arkası bos yani orda pamuksu bir yer yok daha çok arkadan cıkıyor tuvaleti
yesim91 Yagmuraslan teşekkür ederim cnm bende deniycem sleppy kullanıyordum fakat hem pişik hemde sızıntı yaptı o yüzden yeni bir bez arayışındayım inşallah oğluma da. İyi gelir Mercem teşekkür ederim cnm bende sleepy kullanıyordum fakat hem pişik yaptı hemde kakasını yapar yapmaz dışına çıkıyor inşallah bu bezden memnun kalırım
cnsaydn yesim91 ben de bebeğim 3 aylık olduktan sonra minies denedim memnunum hala onu kullanıyoruz ama sizinde denemeniz gerek her bebeğe göre değişebilir
Ygz14 yesim91 kesinlikle almayın oglum bir aydır mantar ve geçmedi ve ıslak bıraktı hep çöpe attık direk ve fiyatıda çok uygun degil zaten sürekli degişme istiyor zararlı
Duce28 Ygz14 hanimefendi her bebek bir degil bize yarayan size yaramaz genelleme yapmayin lutfen . bizede prima iyi gelmedi minies geldi cokta memnunuz 💞
Ygz14 Duce28 0ben bi anda çıkıştım direk çünkü hala geçmedi ve üzlüyorum iyileşemedi ama dogru söylüyosunuz annesi tabi genede takip etsin artmadan bıraksın ben iki gün taktım isilik sandım mantarmış🤷♀️
Duce28 Ygz14 evet haklisiniz , çok geçmiş olsun . Rabbim miniğinize sağlık ve huzurun en güzelini versin 💟bende primada tasirma sorunuyla karsi karsiya kaliyordum , miniesi yaklasik 3 aydir kullaniyorum hic daha yasamadik bir sorunla da karsilasmadik 😊
Mucizemmmmm yesim91 oglum 5 aylık minies kullanıyorum cok memnunum pişikte yapmadı oglum 7 kılo 4 numara kullanıyorum
58vildan bizim son bir aydır sarkma aşırı çiş kokusu ve pamugunda toplanma oluyor bitince elimde ki değiştiricem
Ygz14 Duce28 inşallah karşılaşmazsınız sizide miniginizle saglıklı uzun ömürler dilerim😊 Tesekkür ederim
Nrgz Mercem bende sleepy kullaniyordum hep sizdiriyor diye molfix aldim 2 tane taktim pisik yapti nasil alistirabilirim ? Ne yapmaliyim.
Mercem Nrgz her bebek farklı belki alışmaz küçük paket alın bakalım deneyin bi sızdırma yapmıyo pişik de olmazsa devam edersiniz