58vildan bizim son bir aydır sarkma aşırı çiş kokusu ve pamugunda toplanma oluyor bitince elimde ki değiştiricem
Duce28 Ygz14 evet haklisiniz , çok geçmiş olsun . Rabbim miniğinize sağlık ve huzurun en güzelini versin 💟bende primada tasirma sorunuyla karsi karsiya kaliyordum , miniesi yaklasik 3 aydir kullaniyorum hic daha yasamadik bir sorunla da karsilasmadik 😊
Ygz14 Duce28 inşallah karşılaşmazsınız sizide miniginizle saglıklı uzun ömürler dilerim😊 Tesekkür ederim
Nrgz Mercem bende sleepy kullaniyordum hep sizdiriyor diye molfix aldim 2 tane taktim pisik yapti nasil alistirabilirim ? Ne yapmaliyim.
Mercem Nrgz her bebek farklı belki alışmaz küçük paket alın bakalım deneyin bi sızdırma yapmıyo pişik de olmazsa devam edersiniz
Elifcicek04 Bende kullandım ama memnun kalmadım arka kısmında pamuk yok bu yüzden kakası sırtına çıkıyodu.
archmom yesim91 Benim esim ontexde muhendis olarak calisiyordu.Canbebe ve miniesi orasi üretiyor.Canbebeden bi tik daha kalitesiz.Ben canbebe kullaniyorum sizdirma pisik vs yapmadi bugune kadar.8 kiloya canbebe ve minies 4 numara olur.