2cocukannesi__ UmmNasuh şaka yapıyorsun 😄 sizede hayırlı olsun benim oğlum daha minik ama nasıl korunuyordunuz 🥲 biz geri çekilme 2 buçuk uil öyle korunuyorduk bıraktık öyle kaldım bakalım hayırlısı
Elisabt Bende kızım 6 aylıkken şüpheli 1 kere ilişki oldu ertesi gün hap içtim ella ama fayda etmemiş bebiş iyi çok şükür 16 haftalık olduk bile 🙈
Elisaipek honeyybee_ benimde kızım 6 aylık adetim de hep düzensizdi doğumdan sonra bu ay da olmadım emzirdiğim için gelmemiştir diyorum ama inşallah öyledir ikinci istemiyoduk prezervatiflere korunduk hep siz neyle korundunuz ?
Aselezgii Maviii_balonnnn doğurganlık orta seviyedeyken süpheli ilişki yaşadık ondan bakim tam 20. Gün bugün yaptım işte 😅
Aselezgii Nesrincente valla bende ağladım ne yalan söyliyim 😅 Allahın gücüne gitmesin arada içerliyorum zaten tam hormonlarım düzeldi diyodum gene alt üst oluyoo 😭
honeysmom Aselezgii ella ertesi hapı daha güvenilir ya ama olan olmuş gözün aydın. Doktora mutlaka söyle hapı 🙏🏼☺️
Aselezgii honeysmom valla olan oldu bunuda doğurayım ilk adetimde spiral i taktırca. Risk alamam bida 😂
Yanakkizim Aselezgii olmaz canim ben tarlusal kullandım istemiyorum diye kanama oldu ama gene bana tutundu olmaz
Aselezgii Yanakkizim yaa mucizevi bişey işte 🥰 inşallah benim bebeğimede bişey olmaz sıkı sıkı tutunur 🥰
Aselezgii honeyybee_ olmazsın canım merak etme. Adet düzen giricekki hamile kalasın hiç aklına getirme bile. Ben iki adet gördüm düzenli geldi zamanında oldu bu gelmedi işte 😅