Aselezgii Deleltedmom_69 hele benn 😅 bide kızım çok zor uyur hep uyanır huysuz. Bakalım Allah sabrını verir heralde 🙏🏻
AyseninAnnesiiii Aselezgii normal doğum mu yapmıştınız. 7 haftaya kadar ilaçların bebeğe gitmediğini söyledi doktorum içiniz rahat olsun 🌸
Aselezgii AyseninAnnesiiii evet canım normal doğum yaptım. 7 haftaya kadar gitmiyorsa şuan 6 haftalık olsa bişey olmamıştır inşallah ya
Aselezgii FHKK hiç deneme hiç. Ben bide emziriyorum ilacı içtim diye sütümü sağdım sağdım attım bi eziyet 😅 gel gör geliyo gelmekte olan 😅
Aselezgii 150421Elis yaa inşallah aklıma takılan tek şey bu şimdi bakalım doktora gidince inşallah gözükürde kalp atışını da duyarım 🥰 sorarım bu konuyuda
Aselezgii Kelebek05 ay etmemmii Allahım isteyen herkese versin inşallah. Sizde inşallah en yakın zamanda mutlu haberini alırsınız hayırlısını dileyin ve sabır edin. Bu arada çocuğunuz kaç yaşında ikinci çocuk düşündünüz merak ettimde 🙈
AyseninAnnesiiii Aselezgii olmaz olmaz antidepresan içtim hamile olduğumu bilmiyordum çok şükür hiç bişi olmadı gönlünü ferah tut 🌸
UmmNasuh 2cocukannesi__ hayırlı olsun diyelim bence 😂 benimde üç gün gecikti dün test yaptım pozitif benim oğlumda 10 aylık
Aselezgii UmmNasuh teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. 🥰 bebişlerimiz çok küçük ama tek tesellim ikisi bir büyür bidaha kafam rahat eder 😅
2cocukannesi__ UmmNasuh şaka yapıyorsun 😄 sizede hayırlı olsun benim oğlum daha minik ama nasıl korunuyordunuz 🥲 biz geri çekilme 2 buçuk uil öyle korunuyorduk bıraktık öyle kaldım bakalım hayırlısı
Nesrincente Aselezgii ya 10 aylıkken oglum hamile oldugumu öğrenmiştim ay ne üzüldüm ağladım ama suan o kdar cok varmıs kı boyle ust iste bebişi olacaklar Bi rahatlama gelıyor boyle gördükçe destek mı alıyorum ne sacma da iste teselli ediyorum boyle kendımi 😄😄
Aselezgii Nesrincente valla bende ağladım ne yalan söyliyim 😅 Allahın gücüne gitmesin arada içerliyorum zaten tam hormonlarım düzeldi diyodum gene alt üst oluyoo 😭