Valla bende öğretmenim memurum ama bebeğime bakacak kimsem olmadığı içim ücretsiz izin aldım bi sene daha alacağım inşallah herkes diyor nasıl geçiniyorsunuz ev kira eşim mühendis herkes zengin sanıyor bizi 😂 mesela. Bu ay bin lira az aldı resmen para bitti eskiden her ay birimize kıyafet alırdım şimdi ayın yarısı para bitti bazen kendime kızıyorum acaba markete çok mu harcıyorum diye ama sürekli evdeyiz ve çocuk olunca ona güzel şeyler yapmak istiyorum e un yağ süt herşey lazım oluyor
çalışsam 3 bin bakıcı kalır bana 4 , bin yol parası e bakıcı evde yiyip içecek ben dışarda iki bin TL için evladımı ellere vermek istemiyorum
eşim arada ek iş yapıyor bin iki bin TL e kredimiz yok kredi kartımız da yok geleni yiyoruz dışarı yemeğe gidiyoruz arada bi Başık yesek 200 TL zaten o paralarla ev de alamayız biriktşrsek bi milyon olmuş evler yüz sene biriktirmek lazım e bide millet annemler zengin sanıyor bizi mesela bugün lahmacun söyledik bana ödettirdiler sigara aldırdı babam vermedi parasını e ablam arabası var biyere gittik ben götürdüm falan bilmiyorlar hesapta 300 TL miş kalmış maaşa 15 gün var ya dönüyor bi şekilde ama bi TL nin hesabını yapıyor herkes biz yapmadığımız için belki yetiremiyoruz ben yapmak istemiyorum yettiği kadar diyorum ama artık benimde yapmam lazım çok uzun yazdım nasılsa kimse okumaz diye içimi döktüm 😅 tek hayalim eşimin kendi işini kurması kuracak ta savaş pandemi herşey bizim lehimize neyse halimize bin Şükür