Sarikuzumalp Uykusuzzz Valla bu duruma düşürenlere hakkımız haram olsun. Napsın başka çözüm olmayınca artık kendinden feda ediyor insan 🤦♀️
Uykusuzzz Lay eşim kabul etmez canım onu. Yani çevremdekilere bişey demiyoda tanımadığımız kişilere bilgi verdirmez
Deletedmom_41 Deletedmom484545 Uykular halen duzelmedi cildirmalik eskiye gore iyi ama yinede kotu☹️😬
Zeliff Uykusuzzz alınan maaş direk kartlara borçlara gidiyor biz yine karttan eksiden geçiniyoruz. Her ay aynı döngü
Motattisemuittur Uykusuzzz al benden de o kadar ne zamandır bi çanta alacam diyorm lanet olsun bi para yüzünü görmüyoruz ki alalım gelen direk gidiyor ev fatura bebek anca
Uykusuzzz Babybloom haklısın ama kreşin masrafları sadece aylık kalmıyo. Bunun benzini var ev masrafı bazı günler mecburi dışardan yemek derken bütün para gidecek. Normalde dediğini bende düşündüm ama diğer masraflar cabası olacak
Senosunuzz Uykusuzzz siz çocuk gelişimci değilmiydiniz? Kendi çalıştığınız kurumda çocuğunuza ya ücret ödemezsiniz ya da personel indirimi uygularlar. Yani bunu aslında bilmeniz lazım keza diğer giderler içinde indirimli ücret ödersiniz
Deletedmom_41 Deletedmom484545 off insallah Ya burdakileri okudukca umudumu yitiriyorum 7 aya kadar guzeldi aslinda..
Deletedmom484545 Deletedmom_41 Herkesin çocugu bir değil aslında. Ben hiç uyku problemi yaşamadım büyük oğlumda . Hatta suan 3.5 yasında sabah 9 da uyanırız kahvaltı falan 12 ye kadar uyur 😄ne zaman bunları söylesem nazar değiyo o gün 😄
Barlasb10 Uykusuzzz gelen neyse giderde o oluyor ama parayı da bilinçli kullanmak lazım bir de tabi ki yaşadığınız ile göre değişiyor
Deletedmom_41 Deletedmom484545 masallah diiyiim, ya bence uykuyu sevmeyen cocuksa uyumuyor iste benimki svmiyor sanirim
Deletedmom484545 Deletedmom_41 yok ya düzeliyor genelde 1.5 yasından sonra yürümesi falan hızlandıkça yorulup uyuyolar
Deletedmom484545 Deletedmom_41 kıyaslama canım herkesin bebişi gelişimi falan farklı. Ayaga kalkıp tutunuyosa bi anda yürür. Sende sürekli evin içinde yürüt baya faydası olur.üzülme😚