nurelem N54esrin 3 hafta felan oldu coxugumun ayağı yandı 2. Dereceden yanikti silverdin fito anestol karıştırın sürdüm , daha sonra yanık yaraya çevirince fito sürmeye devam ettim hala da sürüyorum iz kalmaması için
N54esrin 1Melodi anladım canım yarın eczaneye bende sorarım eğer yarın sabahtan daha kötü olursa hastaneye götürürüm zaten
N54esrin Ayseee27 bizimki biraz bepantollük değil gibi ya şişlik ve su toplamaya yatkın üstte fotoğraf attım bi bakın yarın daha kötü olursa hastaneye gideceğim zaten
N54esrin NariNariKiminYari teşekkür ederim bu geceyi böyle geçirelim yarın sabah daha kötü okursa hastaneye götürücem
Ayseee27 N54esrin görmedim kusura bakmayın o zaman vakit kaybetmeden yarın götürün bence de geçmiş olsun🌸 iyileşir inşallah
damlarici N54esrin zaten doktor ya da herhangi bi bilgiliye sormadan yapmayın daha çok küçük dediğim gibi benim yanıklarım baya kötüydü etim gözüküyordu kırmızı soymak zorundaydım siz bi danışın yanlış bişey olmasın
Nohutannesi N54esrin geçmiş olsun. Epey şişmiş. Muhtemelen şişen deri kısmı açılacaktır ve antibiyotikli bir kreme ihtiyacınız olabilir. Yerinizde olsam doktora giderdim.
Rabiamhmt Baakpnr- yarın alıcam sadece kakası gekınce tutuyo yapmak ıstemıyo bı zararı olacagını sanmam ve catlak var biliyorum cunku cok aglıyo
Baakpnr- Rabiamhmt evet canım doktor öyle dedi orası acıdıgı için tutuyorlar yapmak istemezler dedi kullan sen de canım o zaman 🥺
3melek_annesiii N54esrin silverdin plus kullandım 2 yaşındaydı kızım fito kullandım birde madacassol ama en iyisi silverdin plus du hemen iyilestirdi
Leylus N54esrin cok geçmiş olsun canım oluyor ya engelleyemiyoruz allah beterinden korusun inşallah 😥
egeninanns N54esrin soğuk olması daha iyi ferahlatır . Benim tüm vücudum yanmış annem böyle böyle geçirmiş hiç iz kalmadı
Lace-002 N54esrin Isparta da yanık kremi yapan biri var benim yiğenimin eli yanmıştı o krem sayesinde ne acısı kaldı ne izi hatta her bi yeri yanan oraya gider kremi almak için
2balkiz N54esrin geçmiş olsun, 2 ay önce aynı şeyi yaşadık. Kahvenin içine daldırdı elini. Sürekli pansuman yapıp sarın, fito krem çok etkili. Açık kalmamalı kabuklanana kadar. Sonrasında kantaron yağı ve contratubex krem kullanın