Gryffindor Deletedmom8453 Ahahaha kesin yeminimi bozdum diye üç gün oruç tutarım ben temizlik yapmamak için 😃
Gryffindor Mommysharkdoodoodoodoo Yaa herkes ben gibiymiş hemen hemen. Ben de bekledim herkes doldurmuştur buzlukları pratik şeylerle. Oh rahatladım 😃
Minisin_annesi Gryffindor 7 8 aylık olsam tutardım da benim kusmalar 6 aya kadar tam durmuyor. Ilk oğlumda 7 aylıktı tuttum 15 gün ama bunda daha 4 buçuk aylığım ☺
Gryffindor Minisin_annesi Allah yardımcın olsun. Hamileliğimde bir gün dahi kusmadım ama çok zordur eminim
Deletedmom_41 Gryffindor 13 aylik oldu 7 aydan itibaren gece uykulari bozuk, bende cok sık gidemiyorum aylar oldu cok dua ediyorum bi problem cikmadan gidebilirim insallah 🙂
Mommysharkdoodoodoodoo Gryffindor 😁 buzluğu ben kış için bile doldurmam her şeyi mevsiminde taze taze yerim
Gryffindor Sevgiiiyy Buzlukta sarma sevmiyorum ben ya. Pişirince pirinçler kararıyor ve kırılıyor. Siz nasıl pişiriyorsunuz
Gryffindor Mommysharkdoodoodoodoo Ben de öyleyim ya. Annem sürekli yaz gelince darlar beni bezelye koy biber koy diye. Bir tek vişne koyuyorum. Komposto sevdiğim için
Biricik_11 Gryffindor Bende sabırsızlıkla bekliyorum kavuşmak nasip olsun inşallah🌸 Henüz hiç birşey hazırlamadım. Bugün yarın diye diye yapamicam birşey heralde 🙄😁
ceyhunun_annesi Deletedmom8453 insaalah bende tutabilirim bu sene yine deneyeceğim yüzüm kara cikmaz insaalah tek temennim, tansiyonum çok düşüyo baygınlık seviyesine geliyorum çogu zaman da bayılıyorum oruç tuttugumda her sene deniyorum ama olmuyo 😞😞
_Covidondokuz9 ceyhunun_annesi gücün yetmiyosa zorlama 🌺ablamda seker hastası iki kere denedık koma ya girmisti 😔 diger ibadetlerini yerine getireblirsn♥️
ceyhunun_annesi Deletedmom8453 üzülüyorum çok da heves ediyorum bak burda da gördüm şimdi tutanlari gözlerim doldu 😢 ama olmuyo işte Rabbim affetsin 😔