Gryffindor Ya ben çocuk gibi seviniyorum Ramazan yaklaşınca. Çok başka bir huzuru var benim içimde. Rabbim hepimizi ulaştırsın 💐 Bu sene bebekli bir Ramazan yolcusuyum. Bakalım nasıl olacak? Sizler neler hazırladınız (pratik) 💙
Deletedmom4444 Gryffindor Ay ben de huzur doluyor icim.Hic birsey hazirlamadim 😁Sadece heyecanla ilk sahuru bekliyorum insallah erebiliriz ve izinli olmam o gün.😕
Deletedmom8453 Gryffindor Hiçbir şey hazırlamadım. Bugün temizliğe başladım sadece ramazanda açlıktan yapamam ben..
ANT-19 Gryffindor ya gerçekten bende öyleyim ramazana bayramlara o kadar heyecanlanırım ki çok coşkulu olurum oğlum 8 buçuk aylık olacak ramazanda acaba tutabilir miyim diyorum emziriyprum ama tutarım inşallah 😌😌
Minisin_annesi Gryffindor benim için bisey degismicek tutamıcam hamileyim aç kaldigim zaman kusuyorum 😬
Gryffindor Deletedmom4444 İnşallah 🥰 Ben de bu zamana kadar hiç hazırlık yapmadım anlık oldu her şey ama bebekle ihtiyaç duyar mıyım acaba
Deletedmom4444 Gryffindor Ya ben hazirlasam da o an anlık aklima geleni yapıyorum.İnsanin canı çekiyor.Bi buyuk cocuklarim icin poğaca,kurabiye falan yapardim kahvaltı icin.Bu sene onlar da tutcak Allahin izniyle.Cok güzel fikirler gelcektir eminim.Kids hatunlari cok becerikli.🤩🤩
Gryffindor Deletedmom8453 En mantıklısını yapmışsın aslında. Ben de gaza gelir de şu evi bir temizlerim inşallah 😃
ceyhunun_annesi Deletedmom8453 insaalah bende tutabilirim bu sene yine deneyeceğim yüzüm kara cikmaz insaalah tek temennim, tansiyonum çok düşüyo baygınlık seviyesine geliyorum çogu zaman da bayılıyorum oruç tuttugumda her sene deniyorum ama olmuyo 😞😞
Aleynatnr45 ANT-19 benm oğlum da geçen sene aynı aylardaydı hiç zorlanmadım bile çok korkuyordum ama öyle olmadk
Gryffindor Minisin_annesi Hamileyken ben de tutmadım. Nasılsa Allah müsade etmiş zorlamak doğru gelmiyor bana 🥰
Deletedmom_73 Gryffindor Hiç bir şey hazirlamadim geçen sene 4 aylık hamileydim tutmadım şimdi kızım 6 aylık tutmak istiyorum gerçekten ramazan ayı bereket ayı derler ya aynen öyle bence 😊🥰
Deletedmom8453 Gryffindor Yemin et 😂😂😂😂 Dün dedim mi yemin ederim yarın temizlik edecem dönemiyorum da 😂😂😂😂😂
Minisin_annesi Gryffindor 7 8 aylık olsam tutardım da benim kusmalar 6 aya kadar tam durmuyor. Ilk oğlumda 7 aylıktı tuttum 15 gün ama bunda daha 4 buçuk aylığım ☺
NunuDudu Gryffindor bu sene daha hazırlamadım ama inşallah yapabilirim. Genelde sahur için Gözleme börek koyarım buzluğa iftar için de çorbalık köfte normal köfte hazırlar koyarım. Tavuk şiş Marine edip şişe6takıp atarım buzluğa ve en önemlisi limonata Portakal ve limon atarım. Gerisi birşekilde oluyor… Benim 6 yaşında kızım bile heyecanla bekliyor sahura kalkmayı tekne orucu tutmayı özlemiş🤗
Deletedmom_41 Gryffindor Ramazan ayini cok seviyorum ama evlendikten sonra zorlandim, bide gecen sene 3 aylikti bebegim onunla da asiri zorlandim sahur, iftar hazirlama olayina bu sene ailemin yanina atmaya calisicam kendimizi umarim basaririm🤓
Gryffindor Deletedmom_41 Ayy benimki de 7 aylık olacak. Gece uykusu iyi aslında ama inşallah Ramazanda da devam eder. Yoksa gerçekten bebekle sahur hazırlamak zordur. Bu arada kesin at kendini ailenin yanına imkanım olsa ben de atardım😃
Noname21 Gryffindor hicbirsey hazirlamadim vallahi. Öğlen uykusuna yatınca hemen yapıyordum. Ama menü oluşturmak zor oluyor bu sefer haftalık olan yapabilirim belki Ramazanda 2 gün aynı yemek yenmiyor malum.
Gryffindor Deletedmom8453 Ahahaha kesin yeminimi bozdum diye üç gün oruç tutarım ben temizlik yapmamak için 😃
Deletedmom_41 Gryffindor 13 aylik oldu 7 aydan itibaren gece uykulari bozuk, bende cok sık gidemiyorum aylar oldu cok dua ediyorum bi problem cikmadan gidebilirim insallah 🙂
Gryffindor Sevgiiiyy Buzlukta sarma sevmiyorum ben ya. Pişirince pirinçler kararıyor ve kırılıyor. Siz nasıl pişiriyorsunuz
damla- Sevgiiiyy dolma içleri buzluğa girince kötü olmuyor mu? Ben bi kere yaprak sarması denedim de içi buzluğa girince bir tuhaf olmuştu. Beğenmemiştim