zehranevra GzmmK vay be benimki 8 aylık 6 buçuk ne yedirionuz ben çok çabalıom olmuo 😔😒iştahsız ben de 175/80 kiloyum 🤣 yazan kiloları görünce ben şok
Tazeannecik35 Alperinannesiii maşallah allah bağışlasın canım 🧿🙏🏻 Bize de sağlık ocağı başka kg boy söylüyor , aylık kontrole götürdüğümüz doktorumuz farklı kg boy söylüyor 😂
Neslihan1903 kaansmom yok hayır zayıf değil gayet ideal kilosu ben yeğenim 22 aylık12.700 gr 95 santim boyu uzun biraz sizin bebeğinde boyunda kilosunda olmadı gerektiği gibi
Busilealp kaansmom Diğer yorumunu gördüm yazayım dedim canım şimdi çocuk 20 kg olsa obez derlerdi yani insan oğluna yaranılmaz. Benim oğlum tam 3 yaşında 14 kg yu biraz geçkin ama bazı nedenlerden dolayı iştahsız. Maşallah bebeğin gayet iyi.
Tazeannecik35 Vera1810 benim bebişimde sanırım tombik bir kız olcak doktorumuz tosuncuk diye seviyor 🙈😂
Deletedmom_36 Tazeannecik35 Sen 32 aylik ergeni bir gor.Evde oturdugum yere yedigim yemege tuvalete girmeme tv izlememeherseyime noo anne deyip bagiriyor😂
Yaduuu Tazeannecik35 4 ay 3 günlük. Sağlık ocağında 8 kilo 70 cm dediler. Kilo olabilir ama boyu yanlış ölçtü bence.
Tazeannecik35 Yaduuu maşallah sağlıkla büyütün 🧿☺️🙏🏻 Evet sağlık ocağında bizimde hep boy fazla söyleniyor. Aylık kontrollerde doktorumun dediğini şahsen önemsiyorum ben ☺️