Tosbikzr2021 Asden ay benimki de aynı çevremde sürekli büyüyemedi bu çocuk diyorlar doktor da herşeyi normal diyor ah anlatabilsem keşke. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı 🙂
Tazeannecik35 thecamellia oy maşallah 🧿 benimde bebişim 4 ay 18 günlük kilosu 8250. Doktorumuz anne sütü aldığı için kilosu fazla diyemem dedi 🙈
Buketpoyraz 3yasakadarsifirekran 2 aylık 64 cm mi😂🙄🙄🙄 kız sen nasıl karnında tasıdın bu kadar uzun bebeği
herseyguzelolacakk sadelikhuzurdur anne sütü obez yapmaz anlamında söylemiştir canım. Sıkıntı görmüyo doktorlar
Paramedikk_ sadelikhuzurdur canım anne sütü alan bir çocuğa nasıl diyet uygulayabilir doktor ek gıda fazlasıysa diyet uygulanıyor
Tazeannecik35 herseyguzelolacakk evet canım anne sütü obez yapmadığı için gayet iyi ek gıdaya geçince zaten bebeklerin kilo alımı duruyor dedi ☺️
Tazeannecik35 lyl0742 maşallah allah bağışlasın 🧿🙏🏻 Benim kızımda bu aylarda sizin bebişle aynı kilodaydı 🥰
Tazeannecik35 Deletedmom_36 hahaha gerçekten kızım oyuncağı ya da emziği düşsün hemen gözümün icine bakıp ağlayıp değişik sesler çıkarıyor diyorum bu kız bildiğin ergen 😂 aynısını ben de diyorum tam bir duygusal ergen diye 😂😂
herseyguzelolacakk Tazeannecik35 aynen canım. Benimki şuan 20 aylık o günleri mumla arıyorum 😂😂 resmen gr gr alıyo
Tazeannecik35 bisenakillisinzaten her bebeğin gelişimi biliyorsunuz ki farklıdır. Bunda da çeşitli faktörlerde etkili oluyor. Doktorunuz aylık muayenelerinden bugüne kadar bir persentil tablosu çıkarıyor en iyisini tabikide doktorunuz söyler burada yazılan kg/boy vs ile bebisinizi kıyaslamayın kesinlikle ☺️
Zeydmoms bisenakillisinzaten bebekler her ay 500 gr alıyorsa bu en normal olanı bide 6 aya kadar doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş 🌼
29052021 nacar5 maşallah. Nasıl bir beslenme programı uyguluyorsunuz.? Benim ki çok iştahsız ve durum ciddi anlamda canımı sıkıyor. 10 aylık olduk biz