Ozlmmmm Ballilokmaayse evet bende bu şekilde biliyordum bizim doktor da aynı sebzeyi üç gün çorba şeklinde ver dedi sanırım bende önce haşlayıp tattırıcam 3 gün sonra geçerim çorbalara
Ozlmmmm Ahsenim ne güzel uyum sağlayabildiyse ne mutlu bende tedirgin olduğum için sizlerden de fikir almak istedim
Askmeyvesininannesi Ozlmmmm eti sindiremez ki.. ilginç geldi. İçine nası siniyosa onu yap:) sağlıkla büyüsün inş yavrun , yavrularımız😇
Ozlmmmm Bisaniye çok görüş ayrılığı var herkes doktor söyleminde kendine göre uyarlıyor işte tabi birde bebeğine göre
Bisaniye Ozlmmmm doktorumuz 7. Aya girdiğimizde bir iki alerjik besin dışında her şeyin tadına baksın dedi. Aslında bu konuda ayına göre gitmek niyetindeydim ama oğlum çok hevesli çıktı yemek konusunda yeğenimde de çok sıkıntı çektik yemiyor hala o yüzden tatları öğrenmesi açısından veriyorum artık ben. Şükür alerji çıkmadı rahatız
Ozlmmmm Caglaa evet birden yoğun başlamam istemiyorum bende bakalım tadarak gideceğim onun için bir şeyler yapacak olmak babasının da bir şeyler yedirebilmesi güzel olacak
Ozlmmmm deletedmom2200 kıymayı erteledim kesinlikle bende annemle konuştuktan ve sizlerden fikir aldıktan sonra 🙏🏼
Aselaliemirimm123 Duygusss sabah ne yedirerek başlayacaksınız acaba benimde oğlum tam 5 aylık bende yavaş yavaş başlayacam da nasıl başlayacam bilmiyorum
Duygusss Aselaliemirimm123 Canım tereyağı, pekmez, peynir, yumurta sarısı, bebe bisküvisi, mama veya ıhlamur yazmış doktor bugün hepsini karıştırıp verdim ama yarın her şeyin tadını ayrı ayrı bilsin diye ağzına minik minik sürüşlemeyi düşünüyorum ☺️
Cannsuu Ozlmmmm bence doktorunuza guvenin. yani kiyma agir gelir mi o daha iyi bilir bebeginizin gelisimini o takip ediyor sonucta. biz kiymaya 8. ayda basladik yani daha yeni.
Ozlmmmm Cannsuu evet güveniyorum aslında ama yine de korktum bugün havucu haşlayıp tel süzgeçten geçirdim kendi suyuyla biraz açarak verdim kıymayı biraz erteledim açıkçası 🤷🏻♀️
Ozlmmmm Askmeyvesininannesi amin inşallah bütün kuzular sağlıkla büyüsün kıymayı erteledim havuç verdim bugün biraz anne hissiyatı önemli bence geç versem sorun olmayacak sonuçta bakalım
Duygusss Caglaa Kesinlikle muhteşem bi duygu 😍 Nasıl heyecanla yemeklerini hazırladım verdim anlatamam ya çok güzel 🤗