deletedmom2200 Ozlmmmm 3 gün kuralını denedim ama kazancım oldu mu bilmiyorum en azımdan neyi en çok seviyor onu rahatlıkla anladım. Ama kıymanın 6. Ayda verildiğini ilk kez duyuyorum demek ki her doktor farklı 8. Aydan sonra öneriliyor genellikle ama siz bilirsiniz 🙏 Yoğurt vermenizi şiddetle tavsiye ederim sevmediği bir çok şeyi yoğurtla verebiliyordum ben ama o da doğruluğu tartışılır çünkü çok fazla bulamaç olması da önerilmiyor 🤨
Ozlmmmm deletedmom2200 kıymayı erteledim kesinlikle bende annemle konuştuktan ve sizlerden fikir aldıktan sonra 🙏🏼
Ozlmmmm Balannesi 3 gün aynı sebzeyi ver ama çorba olarak dedi bakalım kıymayı sonra vermeye karar verdik bende
Ozlmmmm inci1 valla uygulamak mantıklı aslında ama bu ek gıda konusunda çok görüş var sanırım insanın aklı karışıyor
Ozlmmmm Ballilokmaayse evet bende bu şekilde biliyordum bizim doktor da aynı sebzeyi üç gün çorba şeklinde ver dedi sanırım bende önce haşlayıp tattırıcam 3 gün sonra geçerim çorbalara
Ozlmmmm Ahsenim ne güzel uyum sağlayabildiyse ne mutlu bende tedirgin olduğum için sizlerden de fikir almak istedim
Askmeyvesininannesi Ozlmmmm eti sindiremez ki.. ilginç geldi. İçine nası siniyosa onu yap:) sağlıkla büyüsün inş yavrun , yavrularımız😇
Ozlmmmm Bisaniye çok görüş ayrılığı var herkes doktor söyleminde kendine göre uyarlıyor işte tabi birde bebeğine göre
Bisaniye Ozlmmmm doktorumuz 7. Aya girdiğimizde bir iki alerjik besin dışında her şeyin tadına baksın dedi. Aslında bu konuda ayına göre gitmek niyetindeydim ama oğlum çok hevesli çıktı yemek konusunda yeğenimde de çok sıkıntı çektik yemiyor hala o yüzden tatları öğrenmesi açısından veriyorum artık ben. Şükür alerji çıkmadı rahatız
Ozlmmmm Caglaa evet birden yoğun başlamam istemiyorum bende bakalım tadarak gideceğim onun için bir şeyler yapacak olmak babasının da bir şeyler yedirebilmesi güzel olacak
Aselaliemirimm123 Duygusss sabah ne yedirerek başlayacaksınız acaba benimde oğlum tam 5 aylık bende yavaş yavaş başlayacam da nasıl başlayacam bilmiyorum
Duygusss Aselaliemirimm123 Canım tereyağı, pekmez, peynir, yumurta sarısı, bebe bisküvisi, mama veya ıhlamur yazmış doktor bugün hepsini karıştırıp verdim ama yarın her şeyin tadını ayrı ayrı bilsin diye ağzına minik minik sürüşlemeyi düşünüyorum ☺️