Starlord Deletedmom5284 bişey sorcam silerken sadece hazneye su mu koyuyorsun, ben beğenmedim çünkü 😫 birde ev 120 m2 evin yarısındayken hazne boşalmıştı 😱
Deletedmom5284 Starlord hayır canım sirkede ekliyorum, domestos yüzey temizleyici ekliyor annem, robotunun su haznesi küçük olabilir canım kaç ml
Familyboy Deletedmom5284 herhangi bir temizlik maddesi eklenmezki düz suyla sadece sirke koyarsan koyarsın robotu bozar bu gidişle annen haberin olsun
ikikizannesi Busraaa_derin bnmde uc cocuk var bir hafta oluyor alali xioami vakum mop pro 2 3 d modelini aldim hatta postum var bu konuda haritalamayi yaptim biraz aklimi karistirdi ama bugun mutfagi ve oturma odasini supurmesini istedim guzel e supurdu sevdicegim ben memnunum haftada bir buyuk supurgeyi acarim diyordum ama 15 gunde bi acsam kafi gayet guzel supuruyor
Deletedmom5284 Familyboy öyle birşey yok canım ben ekim 2020 den beri kullanıyorum kendimde elektronikçiyim zaten bozup bozmayacağını biliyorum merak etmeyin
Littlebird Busraaa_derin çok memnunum kızımı parka çıkarıyorum gelene kadar süpürüyor ya da odada uyuturken süpürüyor salonu mutfağı. kızım süpürgeden korktuğu için almıştım bundan da korkuyor ama daha kolay her türlü
srkck000 limonkolonyasi haritalı model kullanıyorsan wifi şart eğer evde modemin yoksa haritasız modellere bak fiyatları daha uygun olur,bas çalıştır yaparsın ama haritasız modellerdeoda seçip temizletemezsin, yasaklı alan belirleyip şurayı alma diyemezsin
Familyboy Deletedmom5284 valla ben nerde gördüysem konulmaması gerektiği söyleniyor senin fikrin tabi sıkıntı olmamış sende senin dediğinde doğrudur
Momylion Busraaa_derin Xiamio vacuum mop pro 2 aldı eşim yeni. Bı kaç defa çalıştırdım beklediğimden güzel çıktı çekim gücü vs güzel bı defa süpürüp geçmiyor bı kaç defa üstünden geciyor
Deletedmom5284 Familyboy bizim robotta su direkt yere boşaltıyor kendini hazneden başka yere çıkmıyor belki farklıdır gülüm her robot aynı olmuyo