birprensannesi__ Busraaa_derin vala bende güzel temizlik yapıyor dip köşelere giriyor ama evin kalabalık ortalıkta cok ıvır zıvır varsa kaldırman lazımki her yere girsin elim kolum gibi birsey
limonkolonyasi Robotu kullanmak için evde modem olması şart mı acaba dün Bi yerde sordum evde modem olması sartmiş telefondan veya komşudan baglansaniz bile olmaz dedi sizlerinde öyle mi acaba
Lilababymom limonkolonyasi harita cikariyor ve telefondan uygulamayla yönlendiriyorsunuz göndereceğiniz yere. Yani internet gerekli. Bazı marka modeller Manuel olarakta çalışıyor ama süpürme işlemini neye göre yapiyor bilmiyorum. Benimki haritaya göre ilerleyerek her yeri supuruyor atlamadan. İnternetsiz de hic denemedim
srkck000 limonkolonyasi haritalı model kullanıyorsan wifi şart eğer evde modemin yoksa haritasız modellere bak fiyatları daha uygun olur,bas çalıştır yaparsın ama haritasız modellerdeoda seçip temizletemezsin, yasaklı alan belirleyip şurayı alma diyemezsin
Lilababymom Busraaa_derin xiaomi vakuum mop pro kullanıyorum memnunum. Haftada 1 veya 2 kendiniz süpürüp diğer zamanlar robotu calistirirsaniz eviniz hep temiz kalır. Evcil hayvan da varmış işinizi oldukça kolaylaştırır
limonkolonyasi Lilababymom evde internet olması gerek yani kendi telefonunuzun veya komşumuzun internetine bağlanınca olmuyor haritalama v.s
dewamkee Deletedmom5284 gercek mi kizz , ne guzel peki silmek icin mop takmak gerekiyormus o nasil oluyor sen yokken 😶
Starlord Deletedmom5284 bişey sorcam silerken sadece hazneye su mu koyuyorsun, ben beğenmedim çünkü 😫 birde ev 120 m2 evin yarısındayken hazne boşalmıştı 😱
Deletedmom5284 Starlord hayır canım sirkede ekliyorum, domestos yüzey temizleyici ekliyor annem, robotunun su haznesi küçük olabilir canım kaç ml
Familyboy Deletedmom5284 herhangi bir temizlik maddesi eklenmezki düz suyla sadece sirke koyarsan koyarsın robotu bozar bu gidişle annen haberin olsun